SAP kjøper SeeWhy

OsloSAP kjøper SeeWhy , et selskap som tilbyr skybaserte markedsføringsløsninger.

Oppkjøpet er en del av SAPs mål om å kjøpe spennende teknologier som passer inn i eksisterende løsninger. SeeWhy sin teknologi, som omfatter personalisert markedsføring basert på kunders handlinger i sanntid, utfyller blant annet handelsplattformen hybris, som SAP kjøpte i 2013.

Løsningen tar utgangspunkt i interaksjoner med kunden, med mål om å bedre kundeopplevelsen og øke kundeengasjement, og slik støtte virksomheter med økt salg og fortjeneste. Løsningen styrker SAPs markedsføringsportefølje i skyen med en SaaS-løsning som kan vise til gode resultater.

Les mer i pressemeldingen på engelsk her.

Om SAP
Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 258000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Relatert / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer

Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com

+46 (0)8 587 72798