Enklere for økonomer med SAP Simple Finance

OsloSAP Simple Finance lanseres på SAPPHIRE NOW i Orlando i dag. Det er en samling med løsninger som skal gjøre komplekse oppgaver innen finans og økonomi enklere å utføre. Skyløsningen er basert på SAP HANA gjennom SAP HANA Enterprise Cloud, og sikrer finansinformasjon i sanntid.

SAP har jobbet sammen med kundene for å finne ut hvordan de kan forenkle oppgavene, og ved å bruke SAP HANA Enterprise Cloud som plattform kan alt skje i sanntid med i-minnekapasiteten som HANA gir. Brukergrensesnittet er enkelt og forståelig, sånn at økonomiavdelingen enkelt kan ta i bruk løsningen.

Løsningene sørger blant annet for:
Enkel samkjøring av transaksjoner og analyse
Finansprosesser, som aktiviteter ved månedsslutt, kan flyttes fra batcher til sanntid
Planlegging og budsjettering blir mer nøyaktig, og kombinert med prediktive analyser kan man enklere se effekten av nye forretningsmodeller og få større verdi av disse
Brukere får selvbetjent tilgang til alle typer informasjon
Eksisterende kunder kan enkelt flytte til SAP Simple Finance ved å overføre eksisterende løsninger til SAP HANA Enterprise Cloud.

Les mer i pressemeldingen på engelsk.

Om SAP

Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 258000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Relatert/Kontaktpersoner
Susanne Kapfer

Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+46 (0)8 587 72798