Sluttfører kjøpet av Concur

SAPs kjøp av Concur Technologies Inc (NSDQ: CNQR) er sluttført. Dette er selskapets største oppkjøp noensinne.

Concur vil sammen med tidligere kjøpte virksomheter for forretningsnettverk, Ariba og Fieldglass, posisjonere SAP som en av de fremste tilbyderne av skybaserte forretningssystemer. Løsninger som bygger nettverk mellom virksomheter blir SAPs tredje strategiske satsningsområde sammen med løsningsplattformer for virksomheter og programvaretjenester.

SAPs skytjenester gjør at virksomheter kan kjøpe, selge, forvalte og fakturere for produkter, tjenester, reiser og informasjon. Innkjøp blir mer fleksibelt og ressurser håndteres mer effektivt.

Per Haakon Lomsdalen, norgessjef for SAP, tror at nettverk mellom virksomheter blir stadig viktigere for norske virksomheter i tiden som kommer:

– Vi vil tilby virksomheter de samme fordelene og bekvemmelighetene som ansatte kjenner fra sosiale medier som de bruker privat. Å kunne tilby de beste samhandlingsløsningene vil seile opp som et klart konkurransefortrinn for virksomheter i en tid der nettverksøkonomien er i klar vekst over hele verden.

Concur vil fungere som en egen forretningsenhet i SAP-konsernet og den nåværende ledergruppen består. Fra i dag kan alle Concurs tjenester kjøpes hos SAP.

Les mer på: http://www.news-sap.com/sap-completes-acquisition-of-concur/