Gartner utroper Ariba nok en gang som ledende løsning for strategisk innkjøp

Oslo, 12. februar 2015 – Ariba, et SAP selskap, har for åttende år på rad blitt anerkjent som leder i Gartners Magic Quadrant 2015 for strategiske innkjøpsløsninger. «Vi er opptatt av å leverer løsninger som gjør at våre kunder kan optimalisere samarbeidet i bedriften på tvers av verdikjeden for å oppnå innovasjon, effektivitet og smidighet. Vår posisjonering i Gartners Magic Quadrant validerer hvordan våre løsninger hjelper bedrifter med å utnytte fordelene og smidigheten av skyen, samt den innsikten virksomhetsnettverk gir for å drive forretningen på enklest mulig måte,» sier Kjetil Kverne, Presales Manager SAP Norge. 

2015-rapporten har evaluert alle sentrale strategiskeinnkjøpsløsninger og Ariba får anerkjennelse som den ledende leverandøren basert på sin «evne til å gjennomføre» og «fullstendighet av
visjonen»

 

Link till Ariba: www.ariba.com

Link till SAP: www.sap.com/norway