SAPs største programvarelansering det siste tiåret

Med lanseringen av SAP Business Suite 4 SAP HANA flyttes grensene for programvare som støtter driften av virksomheten. SAP kaller det neste generasjons løsninger, og programvaresuiten skal forenkle og forbedre prosesser forbundet med programvare – fra utrulling til vedlikehold og brukeropplevelse. Verdien og innsikten for virksomheten blir betydelig større, særlig med tanke på integrasjonene man kan gjøre mot tingenes internett og alle slags forretningsnettverk. Løsningen gir innsikt i sanntid, bedrer samhandling og leveres både som en skytjeneste eller installert i egen infrastruktur. Fellesnevneren er at det blir enklere for alle.

– I dag flyttes grensene for hvilke muligheter man får til å planlegge driften av hele virksomheten. SAP S/4HANA smelter sammen løsninger og mennesker på en måte som støtter virksomheten i sanntid der alle er sammenkoblet og alt blir mye enklere, sier CEO i SAP, Bill McDermott. – Da Hasso Platner fant opp SAP HANA visste vi at det var et tidsspørsmål før SAP Business Suite tok klyvet inn i den digitale tidsalderen. Nå som virksomheter må konkurrere på nye vilkår, i nye markeder og møte kundene på nye arenaer, får de med vår lansering en innovasjonsplattform som er utviklet for vekst. Vi mener dette er en historisk dag der vi avliver forrige generasjons programvare og kompleksiteten forbundet med denne.

SAP Business Suite 4 SAP HANA er bygget på i-minne teknologien i SAP HANA og designet med de nyeste prinsippene rundt brukeropplevelser med SAP Fiori, som er enkle brukergrensesnitt på tvers av enheter. Det åpne designet gjør det raskere og enklere å muliggjøre innovasjon og redusere selskapets data-fotavtrykk.

– Kundene kan raskere rulle ut nye forretningsmodeller og skape nye inntektsstrømmer. Prosesser blir enklere, endringsdyktigheten blir større, innsikten økes, man får tilgang til sanntids-beslutningsunderlag uansett tid og sted, og det blir mye enklere å samarbeide og samhandle. Særlig innen tingenes internett og big data kan store gevinster hentes ut, sier norgessjef i SAP, Per Haakon Lomsdalen.

De som bruker SAP Business Suite med SAP HANA i dag får en enkel vei til neste versjon. Det gjelder også eksisterende SAP Business Suite kunder som får gode oppgraderingsforslag, enten løsningen sitter i skyen eller på egne servere. It-avdelingen vil merke at SAP HANA er en god løsning som forenkler it-miljøet ved at man bruker egne ressurser mer rasjonelt, tid og penger spares, integrasjonene blir enklere og færre, endringsdyktigheten større, og driften enklere.

– Dette er en perfekt løsning for de it-avdelinger som ønsker å øke sin strategiske rolle i virksomheten. Med disse løsningene flytter it-eksperten seg fra en som drifter og vedlikeholder, til en som leverer verdi til alle virksomhetens avdelinger, sier Lomsdalen.

SAP har et stort partnerapparat som er klare til å hjelpe kundene med løsninger og tjenester på veien mot enklere forretningsdrift med SAP S/4HANA. Les gjerne hva noen av de prekvalifiserte partnerne som Accenture, Capgemini, Deloitte Consulting LLP, Ernst & Young LLP og PwC sier om de nye mulighetene her: “Partner Quote Sheet: SAP Unveils the Next Generation of Enterprise Software with a New Business Suite, SAP S/4HANA

-Våre partnere får en unik plattform og helt nye muligheter til å levere stor verdi til sine kunder, avslutter Lomsdalen.:

Les mer i pressemelding på engelsk her: http://wp.me/p3DO4j-sTZ