Sterk vekst for SAP første kvartal 2015

Igjen leverer SAP svært god vekst i skyen. Omsetning på salg av lisenser i skyen og tilknyttede støttetjenester økte med 131 prosent sammenlignet med samme periode forrige år (95 prosent valutajustert). Nye nettsky-bestillinger, som er målet på salgssuksess, økte med 121 prosent i første kvartal til 120 millioner Euro.

Samtidig vokser sky- og programvare-omsetningen med 24 prosent (12 prosent valutajustert), til 3,66 milliarder Euro.

Nordensjef Jan Thorell kommenterer resultatene i Norden og Baltikum for Q1 2015:

-Første kvartal har startet svært bra for SAP i Norden. Den største veksten kommer fra SAP HANA-plattformen og sky-løsninger. Vi særlig forøyde med å ha sikret mye ny butikk fra små og mellomstore virksomheter på Cloud for Customer-porteføljen. Dette bekrefter våre forventninger om at selskaper vil investere i it-løsninger som hjelper dem å få bedre kunnskap om kundene og forbedre kundeopplevelsen. I tillegg har lanseringen av den in-memory-baserte porteføljen S/4 HANA gitt ny interesse for implementering av SAP HANA som database og plattform. Dette er det absolutt sterkest voksende løsningsområdet.

Les pressemeldingen på engelsk her