Nytt om navn: Spesialist på HR til SAP

Etter 13 år i Oracle melder Jannicke Hanevold Helland overgang til SAP. Der skal hun hjelpe norske virksomheter innføre enklere, raskere og rasjonelle løsninger for personalhåndtering og talentutvikling.

Jannicke Hanevold Helland bytter kontoradresse på Lysaker til fordel for SAP. Her skal hun som seniorrådgiver støtte kunder, partnere og kolleger med kunnskap om- og salg av skybaserte tjenester og programvare til HR-eksperter.

Før SAP jobbet Helland 13 år i Oracle. Først som senior HR-konsulent med ansvar for en rekke interne HR-prosesser, og deretter som senior salgskonsulent på selskapets samlede tilbud av HR-systemløsninger. Før dette jobbet hun i virksomheter som Q-Free Magcom, Nextra (Telenor), og Ericsson. Helland har en bachelor i ledelse fra Handelshøyskolen BI og mellomfag i psykologi fra Universitet i Oslo.

– Jeg ønsket nye muligheter. Tanken om å jobbe med de gode løsningene i SAP SuccessFactors portefølje og de mange spennende virksomhetene i selskapets kundeportefølje fristet veldig. Jeg gleder meg til å jobbe tett i team med kolleger og partnere, og ser frem til å hjelpe kundene med å hente nye forretningsfordeler med moderne verktøy for HR-prosesser, sier Helland.

– SAP er i endring og vi søker erfarne fagfolk med spesialkompetanse på å forbedre og forenkle norske virksomheter. Jannicke har et svært godt navn i bransjen og jeg er veldig fornøyd med at hun ser nye karriereveier hos oss. Hun vil tilføre våre kunder og partnere spennende innsikt og kunnskap, sier norgessjef i SAP, Per Haakon Lomsdalen..