SAP S/4HANA til skyen

SAPs nye flaggskip, SAP S/4HANA, kommer nå i cloud edition. Det skal gi kundene enklere prosesser, mer ytelse og større innovasjonsevne.

Med nye funksjoner i SAP S/4HANA for markedsførere og konsulentnæringen kan kunder nå kjøre hele virksomheten i skyen. Dette med skreddersydd programvare for regnskap, finans, vedlikehold, salg, innkjøp, prosjektledelse med mer. SAP skal slippe nye løsninger hvert kvartal.

SAP S/4HANA, cloud edition integreres enkelt med andre skyløsninger fra SAP, som SuccessFactors for HR, Ariba innen innkjøp, og integrasjon med SAP hybris Marketing, Fieldglass og samarbeidsverktøyet SAP JAM.

SAP S/4HANA, cloud edition kobles enkelt sammen med forretningsnettverk som Ariba Network og Concur. Det blir også enklere å implementere hybrid-løsninger hvor lokale løsninger og skyløsninger integreres sømløst. Kunder og partnere kan utvide bruksområder for SAP S/4HANA-porteføljen, enten ved å integrere funksjoner som ikke er SAP eller bygge på egne innovasjoner.

SAP S/4HANA i skyen kan implementeres med en enkel abonnementsmodell. SAP støtter kunder med predefinert migrering, system-endring i skyen, guidet konfigurering og implementeringspakker.

Les mer i pressemeldingen på engelsk.