SAPs resultater for tredje kvartal er klare

Jan Thorell, sjef for SAP Norden og Baltikum, kommenterer SAPs nordiske kvartalsresultat slik:

– Vi har hatt enda et sterkt kvartal. Det som skilte seg ut i tredje kvartal er fortsatt sterk vekst i skyen og tjenester for digitalisering av forretningsområder. Dette gjelder både eksisterende kunder og de nye selskapene vi har signert kontrakter med

Også i Norge var veksten god. En av de viktigste nyhetene var at flere norske selskaper nå satser på SAP S/4HANA. Norsk Hydro er blant dem som nå skal bruke SAP S/4 HANA-plattformen for å fornye sin tekniske infrastruktur. Tilgang til sanntidsinformasjon gir bedre beslutningsgrunnlag og muligheten til å enklere møte strategiske milepæler relatert til sikkerhet og effektivitet.

– Det mest gledelige så langt i år er at vi lykkes med å fornye merkevaren SAP. Vi fremstår overfor norske kunder som en strategisk og relevant rådgiver som kan forenkle og forbedre driften med verdiøkende verktøy på tvers av alle avdelinger. Vi gjør det særlig sterkt på leveranser av SAP HANA til både nye og eksisterende kunder, sier norgessjef Per Haakon Lomsdalen.

Han trekker spesielt frem On Premise-løsningene, hvor man hadde en vekst på 74 prosent sammenlignet med samme kvartal i 2014.

– Jeg er særlig takknemlig overfor alle våre ansatte som hver dag gjør dette til en god arbeidsplass. Vi har rekruttert mange nye flinke eksperter som har de riktige ferdighetene som er nødvendig nå som SAP skal bli enda mer relevant på tvers av kundenes verdikjeder. Vi opplever også stort engasjement fra – og stor suksess med – måten vi knytter våre partnere tettere til oss. De er særlig viktige når man skal forklare vår gode fremgang. Det finnes enormt med kompetanse og kundevennlige holdninger blant de som skal støtte norske virksomheter med fremtidens løsninger, sier Lomsdalen.

Klikk her for fullstendig informasjon om SAPs resultater for tredje kvartal.