SAP S/4 HANA oppgraderer og vokser

Drøyt ni måneder etter at SAPs løsning for forretningsdrift i sanntid, SAP Business Suite 4 SAP HANA (S/4 HANA), ble lansert, har rundt 1300 kunder tatt det i bruk verden over. Ifølge nordensjef i SAP, Jan Thorell, har nordiske virksomheters etterspørsel vært over all forventning, og en rekke bedrifter planlegger en oppgradering. I dag lanserer SAP en stor oppdatering for løsningen under SAP TechEd i Barcelona.

Oppdateringen er et resultat av nært samarbeid med SAPs kunder. Sammen har man identifisert hvilke deler av virksomheten det gir mest verdi å digitalisere. Resultatet er en kjerneløsning som har forenklet viktige prosesser ytterligere, blant annet innen økonomi, salg, service, handel, oppkjøp og innkjøp, produksjon og personal. Målet er at virksomheter nå skal kunne drive virksomheten digitalt innen alle forretningsområder.

Samtidig kombinerer SAP nå de nye digitale funksjonen i S/4 HANA med SAPs løsninger for spesifikke forretningsområder, som SAP Cash Management for finans, SAP SuccessFactors for personal, Ariba Network for innkjøp og SAP Hybris for markedsføring og handel. Oppdateringen gjelder både lokalt installerte løsninger og skyløsninger.

Les mer i pressemeldingen på engelsk her.