Nettverksbygger til SAP

Helge Aarvik er ny løsningsrådgiver på SAPs løsninger for forretningsnettverk.

Aarvik jobbet senest i Oracle, hvor han var ansvarlig for salg av BI-løsninger. Han har over 10 års erfaring fra salgsarbeid i ulike IT-selskaper, blant andre Basware og IBM.

Med SAP Ariba kan kjøpere og selgere finne kunder eller tilbydere som møter deres behov gjennom en skybasert nettverksplattform. Ariba-nettverket har over 1,5 millioner brukere globalt, og målet er nå å øke også i Norge.

Ariba er en skybasert løsning for innkjøp, som med sitt nettverkskonsept er både unikt og fremtidsrettet. Her mener jeg mener det er et stort vekstpotensial siden det tilfører kundene stor verdi og forenkler prosesser. Tøffere økonomiske tider gjør at kundene må ha bedre kontroll på sine innkjøp og å realisere konkrete sparetiltak. Her kan Ariba spille en viktig rolle, sier Aarvik.

SAPs norgessjef er svært fornøyd med å styrke salgsteamet med nok en dyktig ressurs.

Jeg har fulgt med Helge i hele hans karriere og her har han fått en rolle han brenner for. NHO-sjefen nevnte nylig i et in

tervju at de som greier å kombinere innsikt med oversikt vil lykkes bedre. Ariba muliggjør denne kombinasjonen. Helges jobb er å gjøre det enkelt for norske virksomheter å gjøre dette, sier Per Haakon Lomsdalen.


Aarvik tiltrådte stillingen 1. januar i år.