Ny SAP HANA-spesialist

I sin nye jobb får Fred Bråten ansvar for salg av SAP HANA-plattformen til nye SAP-kunder. Da hjelper det med over 15 års fartstid innen programvaresalg.

Bråten kommer fra IBM, og har en lang karriere bak seg innen IT-bransjen, både som selvstendig næringsdrivende og forretningsrådgiver. I sin nye stilling som Solution Sales Executive for SAP HANA skal han vise nye kunder i Norge hvordan HANA kan effektivisere prosesser for dem.

SAP HANA er et av SAPs viktigste satsningsområder. Stadig flere ser nytten av den smarte løsningen som gjør det mulig å prosessere data, analysere og presentere resultater i sanntid. Coop og Nortura er blant mange norske virksomheter som er i ferd med å implementere verktøyet.

Jeg har lenge vært klar over at SAP HANA er blant de mest spennende produktene på markedet. Da jeg fikk muligheten til å jobbe med nettopp dette var jeg ikke vanskelig å be. Markedsutviklingen og salgstallene viser at dette er noe kundene behøver, og jeg ser virkelig frem til arbeidsoppgavene som er foran meg, sier Bråten.

Norgessjef i SAP, Per Haakon Lomsdalen, er tydelig på at dette er et av det viktigste områdene for den norske virksomheten i dag.

Bråten kommer inn på et svært gunstig tidspunkt. SAP HANA har fått et godt fotfeste i det norske markedet og trenger nå enda mer «trøkk». En erfaren rådgiver av Bråtens kaliber er nettopp det vi trenger for å skape ny vind i seilene, sier han.

Fred Bråten tiltrådte stillingen 1. januar i år.