Bli med til fremtidens styrerom!

12. april bør hukes av i kalenderen om du er leder, selger, økonom, har ansvar for markedsføring, HR eller innkjøp. Hvordan lykkes med digitalisering er den røde tråden på SAP Innovation Forum i Oslo. Les mer om hvorfor SAPs norgessjef syns du bør komme på konferansen.

Flere undersøkelser viser at norske virksomheter er trege i innføringen av teknologi som forenkler og forbedrer. Kravene til kompetanse på digitalisering øker, og ledere utsettes for et enormt trykk fra selverklærte eksperter som forteller dem alt de burde, og hvor mye det haster at de gjorde det i går. Jeg merker selv hvordan mengden valg jeg må ta daglig øker. Det samme med opphopningen av ting jeg burde kunne. Konklusjonen er at livslang læring blir normen. Man må prioritere å løsrive seg fra stressede hverdager for å fylle på med kunnskap.

Hestekur OG vitamininnsprøyting

Alarmklokker bør ringe hos styrer og i ledergrupper når konkurrenten bedre møter kundenes behov. Nye spennende eksempler på disruptive tjenester og modeller ser man hyppig. Jeg er derfor overrasket over hvor mange som sitter stille i båten, for lenge. Nettopp derfor våger jeg, ubeskjedent og subjektivt, å påstå at vårt Innovation Forum er en av få møteplasser som ledere og eksperter på salg, finans, HR, markedsføring og innkjøp absolutt ikke kan velge bort. Dette fordi vi gratis tilbyr en teknologisk vitamininnsprøyting og digital hestekur.

Se agendaen for dagen her.

Bedre valg med innsikt og analyse

Normen i dag er at servicen må opp, kompleksiteten må ned og brukervennlighet er alfa og omega. Kundene vet snart ikke hva lojalitet er lenger, de velger tilbyderen som gjør det rimeligst, enklest og best. Digitalisering er virkemiddelet som sikrer at man overvinner disse utfordringene. Innsikt og analyse gjør at man treffer rett person med løsningen/varen/tjenesten i riktig øyeblikk. Alt dette fordrer ledere som har tatt gode valg for en god stund siden. Innovation Forum tjener som en lyninnføring for de som vil vite mer og utfordre bedre i egen organisasjon.

Her er mine viktigste grunner til at du bør sikre deg plass mens det fortsatt er ledig:

  • De beste kundereferansene: Flere av verdens og Norges mest kjente virksomheter, som Adidas, Norsk Hydro, Aker Solutions og Orkla, forteller om sine suksesser med ny teknologi
  • Du blir bedre kjent med din egen og virksomhetens digitale identitet. Diskuter muligheter og utfordringer med hundrevis av kloke fageksperter, 1:1, over lunsj, i fagdiskusjoner, m.m.
  • Du får høre uavhengige eksperter gi råd om hvordan vekst vil formes med- og av teknologi
  • Du får se fremtidens styrerom der alt ledere behøver er tilgjengelig i sanntid

Mange pleier også å ha stor nytte av strategiske diskusjoner med våre partnere i løsningsområdet. Jeg oppfordrer alle mine kontakter fra arbeidslivet til å melde seg på.

Konferansen er naturligvis gratis, og arrangementet rundes av med en sosial samling fra kl 16. Håper vi ses på UIlevaal Business Class 12. april!

Meld deg på her.

Av Per Haakon Lomsdalen, norgessjef i SAP.