Samarbeid mellom to giganter gir nye fordeler

Blant partnerne du møter i utstillerområdet på Innovation Forum er IBM. Hør hvordan synergier mellom SAPs og IBMs teknologier kan effektivisere virksomheten.

 Av Nina Wilhelmsen, direktør for Systems Hardware i IBM Norge

I august 2015 kunngjorde SAP og IBM at SAP Business Warehouse-distribusjoner på SAP HANA kunne integreres med IBM Power Systems. Dette har ført til en høyere grad av fleksibilitet, styrke og ytelse som kundene sier er unik i bransjen. Nå, bare et halvt år senere, kan vi rapportere om flere nye milepæler.

IBM Power Systems har blitt den første plattformen som er allment tilgjengelig for flere virtualiserte produksjonsmiljøer som kjører SAP HANA. PowerVM-virtualiseringsmiljøet, som er eksklusivt tilgjengelig på Power Systems, er den eneste teknologien som gir SAP-kunder muligheten til å kjøre opptil fire virtuelle maskiner som inneholder produksjons-HANA-databaser samtidig. Dette gjør at kundene kan distribuere færre systemer uten at det går utover ytelsen. Kunder som velger Power Systems, vil også ha nytte av PowerVMs markedsledende evne til å dele ressurser (både minne og behandling) for virtualiserte applikasjoner basert på etterspørsel.

Se agendaen for Innovation Forum og meld deg på!

Hva betyr dette for kundene?

Egenskapene til Power Systems sørger for at kunder som kjører SAP HANA kan nytte den mest fleksible infrastrukturplattformen SAP HANA støtter. Partnerskapet leverer på tre hovedmåter:

  • Redusert kompleksitet: Virtualiserte programdistribusjoner hjelper organisasjoner til å unngå mye av administrasjonskompleksiteten i vanlige infrastrukturer. De kan også betydelig forbedre fleksibiliteten, hastigheten og effektiviteten til programmer i produksjon.
  • Akselererende avkastning: Kombinasjon av flere miljøer (for eksempel test og produksjon) innen færre høyytelsessystemer oppnår raskere avkastning på investeringen siden ny infrastruktur blir skaffet.
  • Konsolidering: Power Systems er den eneste serverplattformen som garanterer systemytelse på opptil en vedvarende utnyttelsesgrad på 80 prosent for sine bedriftssystemer. Det sikrer at kundene trygt kan konsolidere flere og større programmer. Dette blir stadig viktigere i og med at organisasjoner benytter større datavarehus og forretningsanalysemotorer etter hvert som de vokser.

Dette er den siste i en lang rekke produktive partnerskap mellom IBM- og SAP-teamene. Vi gir mange kunder en mer fleksibel, pålitelig og responsiv infrastrukturplattform, og forventer flere kunngjøringer i månedene som kommer. Jeg er spent på å se hva våre felles kunder er i stand til å utføre på en åpen plattform!

Lær mer om SAP HANA på IBM Power Systems og les IDC-rapporten.

Møt oss på SAP Innovation Forum for å høre mer om mulighetene – meld deg på her!