Få fart på nettløsningene

Sammen med partnere og basert på SAP-løsninger hjelper Citrix virksomheter med å få kjappere nettløsninger som svarer på økte krav og nye behov hos kundene. Lær mer på Innovation Forum 12. april.

Netthandel og nettjenester generelt er i enorm vekst – har din bedrift rett verktøy på plass for å møte denne veksten?

Har din bedrift tjenester mot nett som for eksempel netthandel? Ser du en økning i omsetning og trafikk fra nettbaserte tjenester? Eller har du prosjekter innen Internet Of Things (IoT)?

Da bør du se på løsninger for å bedre takle denne økte trafikken og posisjonere deg for nye markeder. Både store internasjonale bedrifter og norske nettbutikker bruker Citrix NetScaler for å sørge for å at deres tjenester alltid er tilgjengelig, samt for å avlaste infrastrukturen på datasenteret.

Les mer i dette blogginnlegget fra Firstpoint – Mer smidig drift av nettbutikken med NetScaler

Øk hastigheten på dine bedriftskritiske applikasjoner med NetScaler – oppnå bedre produktivitet og brukervennlighet.

De fleste bedriftskritiske applikasjoner enten det er ERP systemer eller bransjespesifikke applikasjoner har i dag et web grensesnitt. Med Citrix NetScaler kan vi med enkle grep øke både hastigheten og sikkerheten på disse.

Les mer i dette blogginnlegget fra Firstpoint – 50 prosent raskere webtjenester.

Besøk Citrix sin stand på SAP Innovation Forum i Oslo for å høre hvordan vår partner har hjulpet kunder med utfordringene beskrevet over.

Har du ikke meldt deg på enda? Se agendaen og meld deg på i dag, arrangementet er allerede i neste uke!

Av Stian Wetterstad, Citrix.