Lanserer neste generasjons datavarehus

Nye SAP BW/4HANA er neste generasjons datavarehus for den digitaliserte virksomheten. Løsningen gjør det raskt og enkelt å modernisere datavarehusmiljø for å analysere data i sanntid og støtte behovene som kommer.

Ny oppbygging og oppgradert grensesnitt gir rask utrulling av ny programvare og støtte for mange tredjeparts skytjenester. Kundene får helt nye verktøy for datamodellering kombinert med mer strømlinjeformede datavarehus objekt-modeller. Forretningsprogramvare, som SAP S/4HANA-applikasjoner, kan enkelt knyttes til forhåndsbygde datavarehus eller mer standardiserte SQL-baserte utviklingsmiljø.

Løsningen tilbys både i virksomhetenes egne datasenter, og som skytjenester fra Amazon Web Services (AWS) og SAP HANA Enterprise Cloud (HEC). Kunder som har testet løsningen i AWS hevder de har halvert utviklingstiden på ny programvare, og har på få måneder fått opp helt nye analyseplattformer med begrensede investeringskostnader. Nyvinningen støtter SAPs visjon for neste generasjons datavarehus der behovet for å flytte og duplisere data reduseres drastisk ved at de analyseres der de befinner seg. Smart datastrømming gjør det enkelt å integrere sensordata i miljø som er bygget opp rundt tingenes internett.

Les mer i pressemelding på engelsk her.