Kom i gang med tingenes internett

SAP lanserer nå nye verktøy og løsninger som gjør det mulig å teste ut tingenes internett (IoT). Lave og faste priser det første året gir rimeligere oppstart, og gjør at kunder og partnere raskere kan få avkastning på IoT-investeringer.

SAP skal investere over to milliarder euro i sin IoT-portefølje de neste fem årene. Oppstartspakkene skal gjøre det enklere å koble sammen plattformer, nettverk, enheter og sensorer, for å sikre rask avkastning på investeringer. Porteføljen inneholder programvare, tjenester og løsninger tilpasset en lang rekke avdelinger og bransjer. I følge norgessjef i SAP, Stefano Holguin, stammer flere funksjoner i porteføljen fra oppkjøpet av det norske selskapet Fedem.

De nye oppstartspakkene skal gjøre det enklere å teste ut konsepter og løsninger, slik at man kan ta bedre beslutninger om smarte investeringer. Dette fjerner risiko, og de ulike konseptene er tilpasset mange bransjer og unike behov. Lave og faste priser på programvare og tjenester det første året gir rimeligere oppstart av løsninger som SAP Connected Goods, SAP Vehicle Insights, SAP Predictive Maintenance and Service og SAP Asset Intelligence Network.

Les mer i vedlagte pressemelding på engelsk, og om selve porteføljen her.