Ny økonomisjef til SAP

Astrid Thommesen Sæbø er ny økonomisjef i SAP Norge.

Astrid har tidligere jobbet i Schibsted og sist i Aker Solutions, blant annet som kontroller, økonomisjef og innen investorrelasjoner. Hun er utdannet innen industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og INSEAD.

– Vi er svært glade for å få Astrid med på laget. Som økonomisjef i SAP må man være mye mer enn en tradisjonell økonomisjef, med kontroll på utgifter og inntekter. SAP skal vise vei i den digitale transformasjonen og den digitale økonomisjefen får en helt ny rolle. Astrid blir en av våre viktigste forretningsutviklere, sier Stefano Holguin, administrerende direktør i SAP Norge.

– Jeg er veldig glad for at SAP valgte å satse på meg. SAP er et selskap som driver utviklingen fremover, og jeg gleder meg til å være med å utvikle morgendagens økonomistyring. Etterhvert som økonomiavdelingens oppgaver standardiseres og automatiseres gir dette helt nye muligheter for innsikt, analyse og kontroll. I min nye rolle vil jeg derfor kunne fokusere mer på selskapets forretningsmessige utvikling enn på transaksjoner i regnskapssystemet. Forhåpentligvis kan jeg også bidra til økt dialog med andre økonomiavdelinger i Norge, sier Astrid Thommesen Sæbø.

Leslie Dahl Breivik, tidligere økonomisjef i SAP Norge, har fått nye utfordringer internt i selskapet, og leder nå Sales Operations i Norden.