SAP lanserer intelligente forretningssystemer med S/4HANA Cloud

SAP lanserer intelligente forretningssystemer med S/4HANA Cloud

SAP lanserer en versjon av S/4HANA Cloud som tar skybaserte virksomheter til et nytt nivå. Den nye løsningen er basert på det nyeste innen arkitektur, minnebasert teknologi (HANA), kontekstbasert analyse, digitale assistenter (Co-Pilot), maskinlæring og det prisbelønnede brukergrensesnittet SAP Fiori.

– I flere tiår har SAP ledet an innen første generasjons ERP-løsninger. Vi var også tidlig ute med å bygge skybaserte ERP-systemer. Der andre aktører holder fast ved tidligere arkitektur, går SAP videre og investerer i innovasjon, sier norgessjef Stefano Holguin.

­– I SAP S/4HANA Cloud har vi samlet det siste innen arkitektur og teknologiske nyvinninger. I kombinasjon med SAPs kompetanse innen forretningsstyring gjør dette at kundene kan dra nytte av en helt ny generasjon med intelligente forretningsystemer i skyen, fortsetter han.

Nyheter i SAP S/4HANA Cloud gjør at kundene blant annet kan:

  • Justere og implementere nye forretningsmodeller
  • Gjennomføre tiltak basert på sanntidsinformasjon fra driften
  • Oppnå lønnsomhet svært raskt grunnet lave oppstartskostnader og kort installasjonstid
  • Fokusere på salg og kundetilfredshet gjennom optimaliserte back-office funksjoner i sanntid
  • Dra nytte av en integrert pakke med sky-baserte SAP-applikasjoner