SAP med utviklersett til iOS

Apple og SAP samarbeider for å løfte forretningsapplikasjoner til et nytt nivå.

SAP lanserer nå SAP Cloud Platform SDK (Software Development Kit) til Apples operativsystem iOS. Det forventes at utviklersettet vil være tilgjengelig fra 30. mars i år og vil gjøre utviklere i stand til å bygge effektive forretningsapplikasjoner.

Det nye partnerskapet mellom Apple og SAP skal gjøre det svært enkelt å utvikle applikasjoner til iPhone og iPad. Med SAP på laget vil Apple-brukere få tilgang til viktige data i sanntid, uansett hvor man er eller når man trenger det. Dette gir digital mobilitet til virksomheter i alle størrelser.

Kraftfull kombinasjon

SAP og Apple setter med dette en ny standard for brukeropplevelse i forretningslivet. Den kraftfulle kombinasjonen av SAPs analyser og Apples brukervennlighet gjør at utviklere og programmerere over hele verden har noe å glede seg til.

For å få mest mulig ut av potensialet blant 2,5 millioner SAP-utviklere og 13 millioner Apple-utviklere, er nå SAP Academy til iOS ute globalt med tilbud om opplæring og workshops. I tillegg har Apple og SAP i fellesskap utviklet pensum og kurs til SAP Academy, for å tilpasse dette til iOS sitt programmeringsspråk.

Utviklersettet har de verktøyene og mulighetene for skalering som er nødvendige for å kunne bygge applikasjoner med enterprise-egenskaper til iPhone og iPad. Disse baseres på SAP Cloud Platform og er utviklet i Swift, som er Apples programmeringsspråk.

Ønsker å endre sentrale arbeidsprosesser

SAP er nå i ferd med å utvikle iOS-applikasjoner til ulike bransjer, alt fra produksjon til retail. Hensikten er å endre helt sentrale arbeidsprosesser. Den første av disse applikasjonene, SAP Project Companion App for Managers and Consultants, forventes å være tilgjengelig den 30. mars i år, og har som formål å styrke og forbedre samarbeidet i prosjektorganisasjoner.

Applikasjonene er integrert i SAP S/4HANA Professional Services Cloud-løsningen via SAP Cloud Platform. Dette gir fordeler i form av sanntidsdata og en forenkling av brukeropplevelsen for konsulenter, projektledere og andre brukere som ofte er på farten.

Les hele den engelske pressemeldingen her.