SAPs flaggskip-programvare på Google Cloud Platform

Google og SAP lanserte sitt innovasjonssamarbeid i mars, og flere SAP-programmer blir nå tilgjengelig på Google Cloud Platform (GCP).

SAP NetWeaver-teknologien er nå sertifisert for GCP, slik at kan organisasjoner bruke SAP S/4HANA og SAP Business Warehouse på Google-plattformen. I tillegg blir SAP HANA tilgjengelig på GCP, og SAP Analytics Cloud får kobling mot Google Big Query.

Med samarbeidet har Google og SAP som mål å gjøre SAP Cloud Platform på GCP tilgjengelig globalt, samtidig som de skal blant annet skal samarbeide rundt maskinlæring og Internet of Things (IoT).

Gjennom samarbeidet skal de to selskapene skal legge til rette for kundenes digitaliseringsprosess ved hjelp av intelligente applikasjoner, som samtaleapper som guider brukere gjennom komplekse workflows og transksjoner. SAPs ekspertise på forretningsprosesser kombineres med Googles maskinlæringstjenester for å tilby dette til kundene.

Les mer i pressemeldingen på engelsk her.