>

Nytt om navn: Sylvi Fagerås får ansvar for utvikling av strategiske kunder i SAP

Sylvi Fagerås skal fylle rollen som Service and Support Partner (SSP) i SAP Norge, med ansvar for videreutvikling av strategiske kunder.

Fagerås kommer sist fra Microsoft, hvor hun har vært Programleder (Engagement Manager). Hun kjenner SAP godt etter å ha jobbet med selskapets løsninger både som konsulent og leder hos SAP-partnere og -kunder i 20 år.

Fagerås går inn i SAP Digital Business Services som en del av leveranseteamet. Stillingen som SSP ble introdusert globalt i 2017 og er ny i SAP Norge. Hun vil ha et ende-til-ende-ansvar for utvalgte, strategisk viktige kunder med fokus på å utvikle langsiktige relasjoner og sikre enhetlige kvalitetsleveranser knyttet til kundens digitale strategi.

Jeg føler at ringen er sluttet når jeg nå kommer til SAP, etter å ha jobbet med løsningene i så mange år. Jeg har blitt møtt av en gjeng flotte mennesker som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Jeg har fått et tungt ansvar med å bygge langsiktige relasjoner og orkestrere leveranser hos våre strategisk viktige kunder. Jeg er både ydmyk og klar for oppgaven, sier Fagerås.

Det er en stor glede å ønske Sylvi Fagerås velkommen til SAP. Hennes erfaring og kompetanse vil lose kundene trygt på deres digitale reise, og blir en stor styrke for vårt norske team, sier Rolf Fossum, som leder SAP Digital Business Services i Norge.

Sylvi Fagerås tiltrådte stillingen 1. januar i år.