SAP-partnere får nå tilgang til skyplattform uten kostnad

Ved å bringe partnerne våre opp i skyen gjør vi det enklere for deres egne kunder å gjennomføre den samme reisen. Nå får vi tilgang til alt som inngår i skyplattformen, helt uten kostnad. Det kommer til å gjøre det enklere og mer effektivt å utvikle applikasjoner som partnernes kunder etterspør, sier Karima Johansson, SAPs nordiske partneransvarlig.

SAP Cloud Platform har partnerbedrifter tilgang til over 100 skybaserteløsninger og hele økosystemet har over 150 millioner abonnenter. Over 3 700 SAP-partnere deltar allerede aktivt i SAPs skysatsing. En SAP-partner har også mulighet til å selge sine egne applikasjoner på SAP App Center, hvor det i dag finnes over 1 100 partnere.

Klikk her for å laste ned den fullstendige pressemeldingen på engelsk.