Norske industrikjemper velger SAP SuccessFactors for å forbedre medarbeideropplevelsen

SAP annonserte nylig at en rekke internasjonale selskaper har valgt å bruke skytjenesten SAP SuccessFactors for å digitalisere sine HR-funksjoner. En helhetlig ende til ende løsning i SAP SuccessFactors vil forbedre arbeidshverdagen til både ansatte og ledere ved å gjøre det lettere å tiltrekke, ivareta og utvikle talenter. Norsk Hydro og Kongsberg Automotive utgjør to av bedriftene.

«Vi ser at trivsel på jobb påvirkes sterkt av hvor enkle og agile prosessene og verktøyene som benyttes er. Med et strømlinjeformet ende-til-ende system som er enkel og intuitiv, vil medarbeidere få en bedre opplevelse på jobb. Ved å gjøre det lettere for de ansatte å engasjere seg i arbeidsoppgavene sine bidrar løsningen til en bedre medarbeideropplevelse. Norske virksomheter som Norsk Hydro og Kongsberg Automotive viser med dette at de prioriterer sine ansatte og vil være en mer attraktiv arbeidsplass for de beste hodene», sier Jens Conradi, ansvarlig for HR-tjenester i SAP Norge.

  • Kongsberg Automotive leverer avanserte bildeler til produksjonslinjer over hele verden. De har valgt å benytte seg av SAP SuccessFactors HCM Suite og plattformen SAP Jam for å forenkle og standardisere HR-prosessene sine over hele verden. Det er også en stor fordel for dem å standardisere medarbeiderdata for hele selskapet. Ved å bruke SAP SuccessFactors vil Kongsberg Automotive klare å skape verdi gjennom hele organisasjonen ved å etablere en kultur der kontinuerlig forbedring står i fokus.
  • Norsk Hydro har valgt SAP SuccessFactors og SAP Fieldglass-løsningen for å sammenkoble tidligere separate HR-systemer. De skaper med dette et globalt service-senter for å bedre håndtere alle medarbeidere. Ved å samarbeide med SAP, forventer selskapet å få et mer fullstendig bilde av den totale arbeidsstaben slik at kostnader blir optimalisert og siloer brytes ned. Det overordnede målet er å modernisere opplevelsen til medarbeidere på jobb samtidig som man øker engasjementet.

SAP SuccessFactors forenkler og integrerer HR-prosessene for å oppnå bedre forretningsresultater. Den lokaliserte og skybaserte HR-programvaren kan integreres med eksisterende systemer eller frittstående bidra til å finne de beste ressursene til jobben, utvikle fremtidige ledere, ta vare på talenter og inspirere en allsidig arbeidsstyrke med en digital HR-opplevelse. SAP SuccessFactors hjelper selskaper med å realisere misjonen sin og skaper engasjement som både øker prestasjonsnivået og bidrar til bunnlinjen. Helhetlige løsninger hjelper SAP-kunder med å ta intelligente beslutninger og styrker engasjement blant alle medarbeidere. Den ledende SAP SuccessFactors-løsningen hjelper mer enn 6 700 kunder over hele verden og rundt 30 bedrifter i Norge å omsette sin misjon til prestasjoner.

Les hele den engelske pressemeldingen her.

For mer informasjon, besøk SAP SuccessFactors solutions eller SAP News Center. Følg SAP SuccessFactors solutions på Twitter @SuccessFactors og SAP på @sapnews.