SAP baner vei for intelligente bedrifter som satser på opplevelser for å oppnå bedre resultater

SAP annonserte i dag begynnelsen av en ny epoke som defineres av mer betydningsfull samhandling mellom forbrukere og bedrifter. Bare tre måneder etter oppkjøpet av Qualtrics, har SAP rullet ut 10 nye tilbud som kombinerer erfaringsdata eller “experience-data” (X-data) med operative data (O-data) for å måle og forbedre de fire kjernevirksomhetene i bedrifter – kunde, ansatt, produkt og merkevare. Utrullingen av dette systemet etablerer en ny standard i bedriftsprogramvare.

Kombinasjonen gir organisasjoner kontinuerlig innsikt i overbevisninger, følelser og intensjoner fra kunder, ansatte, leverandører, partnere og andre interessenter. Disse nye tilbudene – fire for kundeopplevelse (CX), tre for medarbeideropplevelse og tre i markedsundersøkelser – integrerer X-data direkte i virksomhetsapplikasjoner, for eksempel CRM, ERP eller HCM-systemer.

“Vi vil at alle skal huske sine X-er og O-er,” sier SAPs administrerende direktør Bill McDermott på selskapets 30. årlige SAPPHIRENOW-konferanse. “Experience Management er det nyeste grenseområdet for virksomheter som er verdens beste i drift. SAP er klar for å hjelpe våre kunder med å være en drivkraft for vekst, innovasjon og optimisme. ”

Ryan Smith, medstifter og administrerende direktør i Qualtrics sier: “Vi lever i opplevelsesøkonomien der organisasjoner enten bevisst stiger til toppen eller uvitende raser mot bunnen. Selskapene som vil vinne er de som forstår hvordan X-data og O-data henger sammen. Slik kan de fortelle historien om hva som skjer i en organisasjon, hvorfor det skjer og hvordan man bør umiddelbart handle for å levere fremragende resultater. ”

Disse nye SAP-tilbudene gir organisasjoner en ende-til-ende XM-plattform som bruker X-data og O-data. Som følge av dette kan organisasjoner:

  • Samle X-data fra kunder, ansatte eller andre interessenter på hvert berøringspunkt i et enkelt, virksomhetsomspennende system. Dette gjør det enkelt for organisasjoner å lytte.
  • Koble X-data til operasjonene og prosessene i virksomheten deres for å forstå hvorfor ting skjer, observere skjulte trender og deretter automatisk gi anbefalinger for å korrigere det som ikke fungerer og prioritere det som fungerer.
  • Handle, som fører til kunder som blir lenger, kjøper mer og deler med venner; og ansatte som leverer mer, bygger en positiv kultur og blir talspersoner for deres merkevare.

For kundeopplevelse har SAP introdusert Experience Management til SAP C/4HANA-porteføljen, og skaper kraftige skyløsninger for salg, markedsføring, handel og tjenestetilbydere. Dette gir en ende-til-ende kundeopplevelsesplattform i bransjen, slik at organisasjoner kan lytte, forstå og handle på innsikt som påvirker innkjøpsbeslutninger og kundelojalitet.

For medarbeideropplevelse har SAP introdusert tre Experience Management-løsninger som forvandler eksisterende HR-plattformer til virksomhetsomspennende systemer som tilrettelegger for konkrete handlinger. Implementert direkte i eksisterende HR-systemer, samler løsningene erfaringsdata fra ansatte gjennom hele arbeidsløpet og gir HR-ledere og andre ledere mulighet til å lytte, forstå og handle på innsikt som vil tiltrekke seg, engasjere og beholde en arbeidsstyrke i verdensklasse.

Besøk SAP. Følg SAP på Twitter på @sapnews.

Om SAPPHIRE NOW

Vår demonstrasjon av banebrytende innovasjon og en bekreftelse på at kunden er viktigst

Mai 7-9, 2019, Orlando, Florida, USA

For å feire vårt 30-årsjubileum, SAPs største kundehendelse – SAPPHIRE NOW – bringer sammen kunder i verdensklasse, seniorledere og SAP-eksperter og partnere for å demonstrere hvordan intelligente bedrifter skapes. Deltakere får et innblikk i flaggskipsprodukter som SAP HANA® forretningsdata plattform, SAP S/4HANA® og SAP C / 4HANA-pakken, nylig kjøpte produkter fra Qualtrics og nye partnerskap. Årets arrangement skildrer den banebrytende virkningen av innovasjon med utvidet tilgang til kundehistorier, personlig læring og pragmatisk, grundig veiledning for å vinne i Experience Economy. Vår agenda har blant annet 720+ kunder som skal tale, blant annet Tapestry, VINCI Energies, Topcon, Uber Freight, Verizon, NHL, American Airlines, San Francisco 49ers og Daimler AG. Over 22.000 personer forventes å delta. Følg hendelsen på Twitter på @SAPPHIRENOW.