SAP inngår nye partnerskap for å veilede kunder mot skyen

SAP kunngjorde i dag prosjektet «Embrace», et samarbeidsprogram med Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud samt globale strategiske servicepartnere (GSSPs).

Embrace vil gi kunder anbefalinger i forbindelse med deres unike reise til SAP S/4HANA i skyen. Kunder vil nå få anbefalinger om hvilke plattform, programvare, tjenester og infrastruktur fra SAP er best for dem, i tillegg til anbefalinger om beste hyperscaler og servicepartner.

Å migrere til SAP S/4HANA i skyen skal nå foregå som en forhånds- og markedsgodkjent reise, referansearkitekturer og enkel tilgang til de grunnleggende teknologitjenestene som kreves for å hjelpe kundene oppnå de beste resultatene. Ved å samarbeide med hyperscalers og GSSPs for å levere Embrace-programmet, har SAP som mål å gi sine kunder en tydelig plan for å støtte overgangen og reisen for å bli en intelligent bedrift.

«Våre kunder er tydelig på resultatene de ønsker å oppnå når de migrerer til skyen – og det inkluderer driftsfordeler og innovasjonsmuligheter i toppklasse,» sa Jennifer Morgan, president for Cloud Business Group og styremedlem i SAP. «Vi samarbeider med hyperscalers og globale strategiske servicepartnere, og har en unik posisjon for å forme våre kunders reiser for å bli intelligente bedrifter.»

Fordelene som vil kundene vil oppleve inkluderer kortere forhandlinger, strømlinjeformet teamoppbygging og raskere, risikobevisste implementeringer.

«Embrace» tar sikte på å inkludere følgende komponenter:

  • Løsning: Et sett med grunnleggende tjenester som kjører på SAP® Cloud Platform for å muliggjøre integrasjon, oppbygging og utvidelse av SAP-systemer og tredjepartsapplikasjoner som kjører i skyen eller hos selve kunden.
  • Referansearkitektur: En fellesutviklet teknisk plan som omfatter de nødvendige SAP- og hyperscaler-komponentene for å kjøre kundens applikasjoner.
  • Markedsgodkjente reiser: Et fellesopprettet og markedsgodkjent plan mot SAP S/4HANA tilpasset hver bransje – opprettet med hyperscalers og globale strategiske servicepartnere.
  • Nye SAP MaxAttention – tjenester og SAP ActiveAttention-tjenester: Et nylig lansert sett med tjenester designet for å støtte kunder som driver en sky- eller hybridinfrastruktur på en hyperscaler.

Les mer fra Microsoft, AWS og Google. For mer informasjon, les «Embracing the Hyperscalers – Your Fast Lane to Becoming and Intelligent Enterprise in the Cloud»

Les hele pressemeldingen her (på engelsk).

Om SAPPHIRE NOW

Vår demonstrasjon av banebrytende innovasjon og en bekreftelse på at kunden er viktigst

Mai 7-9, 2019, Orlando, Florida, USA

For å feire vårt 30-årsjubileum, SAPs største kundehendelse – SAPPHIRE NOW – bringer sammen kunder i verdensklasse, seniorledere og SAP-eksperter og partnere for å demonstrere hvordan intelligente bedrifter skapes. Deltakere får et innblikk i flaggskipsprodukter som SAP HANA forretningsdata plattform, SAP S/4HANA og SAP C / 4HANA-pakken, nylig kjøpte produkter fra Qualtrics og nye partnerskap. Årets arrangement skildrer den banebrytende virkningen av innovasjon med utvidet tilgang til kundehistorier, personlig læring og pragmatisk, grundig veiledning for å vinne i Experience Economy. Vår agenda har blant annet 720+ kunder som skal tale, blant annet Tapestry, VINCI Energies, Topcon, Uber Freight, Verizon, NHL, American Airlines, San Francisco 49ers og Daimler AG. Over 22.000 personer forventes å delta. Følg hendelsen på Twitter på @SAPPHIRENOW.