SAP og Google Cloud annonserer vinneren av Circular Economy Contest 2030

SAP og Google Cloud kunngjorde i dag at Michael Groves, CEO og grunnlegger av Topolytics, vant Circular Economy 2030 Contest, en pris som fremmer sosialt entreprenørskap for en bærekraftig fremtid.

SAP og Google Cloud lanserte konkurransen på World Economic Forum i Davos tidligere i år, på grunn av en gjensidig ambisjon om å oppnå FNs bærekraftige utviklingsmål 12, som omhandler ansvarlig produksjon og forbruk.

Begge selskapene vil utnytte teknologi for å utfordre sosial-entreprenører over hele verden til å benytte sine overbevisninger og lidenskaper for å løse verdensproblemer. Mer enn 250 deltakere fra over 50 land på seks kontinenter sendte inn søknader. Fem finalister ble valgt, og ideene omfattet alt fra hvordan å bedre redusere matavfall for å bekjempe sult, å spore batterier for å sikre fremtidig gjenbruk, å gjenvinne tekstiler og å bevare utsatte småbruk i Kenya.

Vinneren, Topolytics, et data- og analyseselskap, tilbyr en metadatabase med informasjon om industrielt og kommersielt avfall. Selskapet benytter seg av kartlegging, sensorer og analyser for å bygge en database som holder oversikt over opphav, bevegelse og endepunktet for avfall. Premien inkluderer USD 100 000 i finansiering, en Google Cloud for oppstart “Surge Package” (inkluderer USD 100 000 i Google Cloud-kreditter), SAP-produkttilgang, 1:1-mentorskap og Google Cloud for Startups Bootcamp.

«Jeg er utrolig stolt over at Topolytics har vunnet SAP og Google Clouds CE2030 Challenge,» sa Michael Groves, administrerende direktør for Topolytics. «Vår ambisjon og bruk av ledende teknologier gjør det veldig naturlig å koble oss til disse IT-kjempene.»

Les hele pressemeldingen her (på engelsk).

Besøk SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @sapnews.

Om SAPPHIRE NOW

Vår demonstrasjon av banebrytende innovasjon og en bekreftelse på at kunden er viktigst.

Mai 7-9, 2019, Orlando, Florida, USA.

For å feire vårt 30-årsjubileum, SAPs største kundehendelse – SAPPHIRE NOW – bringer sammen kunder i verdensklasse, seniorledere og SAP-eksperter og partnere for å demonstrere hvordan intelligente bedrifter skapes. Deltakere får et innblikk i flaggskipsprodukter som SAP HANAforretningsdata plattform, SAP S/4HANA og SAP C / 4HANA-pakken, nylig kjøpte produkter fra Qualtrics og nye partnerskap. Årets arrangement skildrer den banebrytende virkningen av innovasjon med utvidet tilgang til kundehistorier, personlig læring og pragmatisk, grundig veiledning for å vinne i Experience Economy. Vår agenda har blant annet 720+ kunder som skal tale, blant annet Tapestry, VINCI Energies, Topcon, Uber Freight, Verizon, NHL, American Airlines, San Francisco 49ers og Daimler AG. Over 22.000 personer forventes å delta. Følg hendelsen på Twitter på @SAPPHIRENOW.