SAP supplerer kjernesystemet SAP S/4HANA med kunstig intelligens

SAP annonserte i dag en rekke forbedringer til sitt kjernevirksomhetssystem SAP S/4HANA og SAP S/4HANA Cloud som gjør det lettere for bedrifter å ta i bruk kunstig intelligens (AI) og robotteknologi, og tilpasse apper. Dette vil hjelpe bedrifter forbedre resultater, automatisere forretningsprosesser og forutse viktige forandringer i fremtiden. Med flere enn 100 hyllevareløsninger for prosessautomatisering, styrker den nye versjonen av SAP S/4HANA Cloud sin posisjon som den mest intelligente ERP-løsningen på markedet i dag.

De nye forbedringene oppnår målet til SAP som ble annonsert i 2018, som gikk ut på å automatisere 50 prosent av manuelle oppgaver i ERP-systemet de neste tre årene. Med SAP S/4HANA Cloud nå tilgjengelig i 40 land og på 22 språk, kan kundene knytte planlegging, analyse og utførelse sammen enda tettere. Kunstig intelligens brukes til å muliggjøre nye forretningsmodeller, tilpasse produkter og tjenester fra design til go-to-market. Eksempler på denne optimaliseringen er blant annet raskere simulering av kommersielle tilbud og 40% raskere utrulling av disse, redusert time-to-market for individuelle produkt- og tjenestevarianter med 10% til 20% og raskere implementering av kundetilbakemeldinger i produktutformingsprosesser.

Fordeler med økt hastighet på innovasjon og friheten til å velge skyleverandør

SAP S/4HANA og SAP S/4HANA Cloud er de eneste intelligente ERP-tilbudene som støtter integrerte, hybrid-scenarier, inkludert sky, privat sky og egne servere. For større fleksibilitet kan selskaper flytte til SAP S/4HANA Cloud i eget tempo, noe som gjør det mulig å migrere til skyen prioritert etter individuelle forretningsbehov. Bedrifter kan velge blant forskjellige moduler, blant annet avanserte prosesskjeder, grupperapportering, avanserte oppgjør og anskaffelser i skyen, samtidig som andre SAP S/4HANA ERP-muligheter i eksisterende miljøer beholdes. Dette gjør det mulig for bedrifter å foreta en inkrementell tilnærming, noe som gir hurtig gevinstrealisering.

For å ytterligere øke innovasjonshastigheten, planlegger SAP å tilby månedlige utgivelser av SAP S/4HANA Cloud i 2020. For å gi bedre valgmuligheter, planlegger SAP for SAP S/4HANA Cloud å kjøre på Google Cloud Platform i tredje kvartal 2019, og i fjerde kvartal, for å utvide sin globale rekkevidde til Kina, vil tjenesten også kunne kjøres i Alibaba Cloud, Kinas største offentlige skytjenesteleverandør. Dette vil bli fulgt av Amazon Web Services og Microsoft Azure, med planlagt ferdigstillelse i 2020.

Benytt intelligent ERP etter kun 90 dager

Mer enn 10 900 kunder har startet reisen til SAP S/4HANA. SAP S/4HANA Adoption Starter Engagement er nå tilgjengelig over hele verden for å hjelpe kundene i de tidlige stadiene av planleggingen – slik at de kan flytte til SAP S/4HANA på færre enn 90 dager.

For å støtte og hjelpe sine stadig flere partnere, tilbyr SAP de nå en 12 måneders fri tilgang til test- og demonstrasjonssystemer på SAP S/4HANA Cloud, samt kjøp av disse til en betydelig redusert pris.

Lær mer om SAP S/4HANA, start din SAP S/4HANA Cloud prøveperiode, bli med på SAP S/4HANA-bevegelsen og les mer “Move to the Cloud at Your Speed with SAP S/4HANA,” “SAP S/4HANA: The Best of Two Worlds,” “Not Your Parents’ ERP” og “New SAP Cloud SDK Makes Developing Extensions for SAP Solutions Delightful.”

Opprinnelig pressemelding på engelsk.

Les mer om fordelene SAP-partnere nå får uten kostand.