Ahlstrom-Munksjö velger SAP for storskalert forretningstransformasjon

Ahlstrom-Munksjö, en verdensledende produsent av fiberbaserte materialer, har besluttet å flytte til SAPs skybaserte forretningsløsninger for å effektivisere virksomheten og styrke kundeopplevelsen. Ahlstrom-Munksjö har opplevd kraftig vekst de siste årene og har i dag forskjellige måter å operere på og bruker ulike forretningssystemer. Den nye løsningen gir selskapets 40 fabrikker samme operative utgangspunkt som gjør det mulig å optimalisere materialstrømmer og kundeleveranser, samt jobbe med utvikling på en mer fleksibel måte.

– SAP S/4HANA muliggjør kostnadsbesparelser, for eksempel i anskaffelses prosesser. Systemet bidrar til å forbedre planlegging, utarbeide mer nøyaktige prognoser, støtter optimalisering av lagerbeholdning og gjør at vi kan utvikle effektive arbeidsmetoder på tvers av selskapet. Det er flott å ta fatt på denne spennende reisen med en sterk partner, sier Kristiina Lammila, CIO i Ahlstrom-Munksjö.

Ahlstrom-Munksjö i Dettingen

Ahlstrom-Munksjö har valgt SAP S/4HANA Cloud, et skybaserte ERP-system fra SAP. I systemet medfølger også konsern- og regnskaprapportering og SAP Treasury, samt SAP Ariba innen innkjøp, SAP Integrated Business Planning, SAP Supply Chain for utførelse og vedlikehold i forsyningskjeden, SAP Cloud Platform som Platform-as-a-Service, SAP Analytics Cloud og HR-løsningen SAP SuccessFactors.

 

Om Ahlstrom-Munksjö

Ahlstrom-Munksjö er en ledende produsent av fiberbasert materiale og tilbyr innovative og bærekraftige løsninger til sin globale kundeportefølje. Vår misjon er å utvikle fiberbaserte løsningers betydning i en mer bærekraftig hverdag. Produktporteføljen vår inkluderer filtermaterialer, selvklebende papir, emballasje til mat og drikke, slipebaser, elektrisk isolasjonspapir og spesial-masse, materialer i fiberglass og materialer for omsorgssektoren og laboratorium. I tillegg har vi et bredt spekter av andre spesial papir for industri og privat bruk. Vi omsetter årlig for omtrent 3 milliarder euro og har rundt 8.000 ansatte. Ahlstrom-Munksjö er listet på Nasdaq børsen i Helsinki og Stockholm. Les med på https://www.ahlstrom-munksjo.com/.

Om SAP

SAP er markedsledende innen intelligent bedriftsprogramvare for den nye opplevelsesøkonomien. Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer: 77 prosent av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten å påvirke vanlig drift. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 440.000 private og offentlige bedrifter å kontinuerlig tilpasse driften og sikre lønnsomhet. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. For mer informasjon, besøk www.sap.com og www.sap.com/norway.