SAP Norge styrker salg innen kundeløsninger med Ragnar Røkke

Ragnar Røkke tiltrådte rollen som SAP Customer Experience Lead, Norway, fra 1. januar 2020 og skal lede Customer Experience området for SAP Norge. Han vil med sin brede erfaring innen salg og ledelse bidra til økt vekst innenfor forretningsområdet ved å være kontaktpunktet for både kunder, partnere og alle interessenter som ønsker å vite mer om SAP sin verdensledene portefølje innen SAP Customer Experience.

SAP har tatt sikte på å sette tjenesten i sentrum for kundeopplevelsen ved å gi organisasjoner mulighet til å skape enhetlige serviceopplevelser, gi neste generasjons selvbetjening, utvikle team av eksperter for å hjelpe kundene raskt og fange og forstå tilbakemeldinger fra kunder.

Ragnar har lang erfaring fra en rekke teknologiselskaper både i Norge og internasjonalt. Han har jobbet med avansert analyse og analytisk CRM som senior leder i bla. SAS Institute og Cognos/IBM. Ragnar ledet bla. Energi- og kraft-sektoren for SAS Institute i Europa og Asia samt Industri- og telekom- sektoren i Norden. Han ledet Cognos Norge i flere år og var en del av integrasjonen av Cognos når IBM kjøpte selskapet. Han har alltid jobbet tett og nært med kundesiden og har bred erfaring innen ledelse, team bygging og ikke minst å operere på tvers av landegrenser.

Ragnar har de siste to årene jobbet med ledelsesrekruttering i Oslo og har opparbeidet en nær interesse for viktigheten av å bygge en sterk kultur innad i selskaper, for deretter å kunne tiltrekke seg de riktige talentene i markedet. Det var dette som tiltrakk han til SAP –  da flere av hans tidligere kollegaer, som nå jobber i SAP, skrøt av lagånden og en «grunderspirit» i et selskap av SAP’s dimensjoner.

– Dette har blitt bekreftet både gjennom onboarding i SAP men ikke minst gjennom alle partner og kundedialogene jeg har opplevd den første tiden.