Aina Olsen er ny Partneransvarlig i SAP Norge

Etter 20+ år i SAP, flere år med ansvar for å videreutvikle partnere i Norden og Baltikum, vender Aina Olsen tilbake til SAP Norge

I rollen som Partneransvarlig for SAP Norge vil Aina ha ansvar for våre forhandlere som skal selge og levere SAPs løsninger.

Aina har bred erfaring med å jobbe med våre partnere på tvers av Norden og Baltikum, og har bidratt til å videreutvikle en partnerkanal som selger, leverer og vedlikeholder SAPs løsninger og tjenester. Hun har sist jobbet som Solution Center Manager for de nordiske og baltiske landene og har omfattende kunnskap innen SAPs løsninger og hvordan utvikle partnerkompetansen.

– Jeg er ydmyk og gleder meg til å ta fatt på spennende og utfordrende jobb i SAP Norge. Min største oppgave sammen med partnere er å sikrestille at vi tar større markedsandeler og øker SAPs footprint. Med SAP sine løsinger vil vi i samarbeid med våre partnere kunne tilby bærekraftige løsninger og et konkurransefortrinn for både eksisterende og kommende kunder.

Om SAP  

SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive en intelligent, bærekraftig virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og innen alle bransjer å yte deres beste: SAP-kunder står for 87 % av den totale globale handelen. Vår teknologi innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier bidrar til å gjøre våre kunder om til intelligente virksomheter. SAP gir medarbeidere og organisasjoner dyp forretningsinnsikt og fremmer samarbeid som hjelper dem å ligge i forkant av konkurrentene. Vi forenkler teknologien for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare slik de selv ønsker- uten avbrytelser. Med vår ende-til-ende portefjølje av applikasjoner og tjenester gjør vi det mulig for private og offentlige kunder på tvers av 25 bransjer globalt å operere lønnsomt, å tilpasse kontinuerlig og å gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og ledende eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. 

For mer informasjon besøk www.sap.com/norway og www.sap.com.