>

Microsoft velger RISE with SAP for å fremme forretningsinnovasjon

Microsoft har valgt å implementere løsningen RISE with SAP på Microsoft Cloud og dermed flytte selskapets SAP ERP-programvaresystemer til SAP S/4HANA Cloud, private edition.

RISE with SAP vil gjøre det mulig for Microsoft å implementere nye funksjoner og teknologier raskere, og drive virksomheten sin på en fleksibel cloud-first-løsning integrert med de andre SAP cloud løsningene som brukes av Microsoft.

Microsoft er den første offentlige cloud leverandøren som introduserer RISE with SAP internt for å transformere noen av sine store SAP ERP-installasjoner. Beslutningen om å implementere RISE with SAP er basert på Microsofts utbredte bruk av SAP-løsninger. Disse inkluderer SAP SuccessFactors-løsninger, SAP Integrated Business Planning for Supply Chain-løsningen, SAP Business Technology Platform og andre SAP-løsninger som kjører på Microsoft Azure. Microsofts implementering av RISE with SAP vil øke Microsofts ekspertise innen SAP-løsninger og etablere beste praksis som kan deles til fordel for Microsofts og SAPs felles kunder.

“Vårt mål er å forenkle og akselerere vår egen reise til SAP S / 4HANA Cloud,” sier Charlotte Yarkoni, President, Commerce + Ecosystems, Microsoft. “Modernisering av svært komplekse, gamle SAP-systemer er direkte relevant for oss i Microsoft og for mange av våre kunder. Ved å utnytte styrkene til RISE with SAP-løsningen på Azure, får vi fleksibiliteten og smidigheten som trengs for å kunne skalere raskt, møte behovene til vår egen virksomhet og dele denne opplevelsen med våre kunder.”

SAP har selv migrert flere av sine forretningskritiske IT-landskap til Microsoft Azure, en åpen og fleksibel cloud computing-plattform. Som en del av sin egen transformative reise og for å oppnå operasjonell effektivitet, vil SAP optimalisere IT-driften for noen kritiske interne forretningssystemer i henhold til driftsmodellen som brukes for RISE with SAP-løsningen hostet på Microsoft Azure.

“Microsofts overgang til RISE with SAP er et bevis på forpliktelsen og styrken til SAPs og Microsofts fortsatte partnerskap for å forenkle kundenes reise til skyen ved å akselerere bruken av SAP S/4HANA Cloud på Microsoft Azure,” sier Florian Roth, Chief Digital and Information Officer, SAP. “På samme måte har SAP optimalisert sine kritiske interne forretningssystemer som kjører på Microsoft Azure slik at de kan dra nytte av sikkerhet, fleksibilitet og skalerbarhet. Vi vil sørge for å bruke læringen fra disse implementeringene og dele beste praksis med våre kunder.”

SAP og Microsoft har et langvarig samarbeid om felles innovasjon og utvikling, som danner grunnlaget for gjensidig bruk av begge selskapers produkter. De er hverandres kunder.

Les mere fra Microsoft: RISE with SAP on the Microsoft Cloud: A Year in Review.

Om SAP  

SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive en intelligent, bærekraftig virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og innen alle bransjer å yte deres beste: SAP-kunder står for 87 % av den totale globale handelen. Vår teknologi innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier bidrar til å gjøre våre kunder om til intelligente virksomheter. SAP gir medarbeidere og organisasjoner dyp forretningsinnsikt og fremmer samarbeid som hjelper dem å ligge i forkant av konkurrentene. Vi forenkler teknologien for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare slik de selv ønsker- uten avbrytelser. Med vår ende-til-ende portefjølje av applikasjoner og tjenester gjør vi det mulig for private og offentlige kunder på tvers av 25 bransjer globalt å operere lønnsomt, å tilpasse kontinuerlig og å gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og ledende eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. 

For mer informasjon besøk www.sap.com/norway og www.sap.com. 

Besøk SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.