>

SAP fortsetter å støtte Ukraina

Vi er overbevist om at koordinerte sanksjoner er den beste måten å få slutt på krigen i Ukraina. Derfor har vi stoppet alt salg i Russland og Hviterussland og legger ned all skyvirksomhet i Russland. Neste steg er en ryddig retrett fra vår virksomhet i Russland med fokus på å håndtere ansatte på en ansvarlig måte.

Skytjenester 

Data i datasentre tilhører kunder og ikke-sanksjonerte selskaper i Russland kan velge mellom å få dataene sine slettet, sendt til dem eller migrert til et datasenter utenfor Russland. For de som velger å flytte data vil ikke kontrakten fornyes når gjeldende abonnementsperiode utløper. 

Produkter allerede på plass 

Vi vil ikke fortsette å støtte og vedlikeholde våre lokale produkter i Russland. Samtidig oppfyller vi våre forpliktelser overfor kunder som ikke er sanksjonert. Men vi kan ikke forhindre eksisterende kunder i Russland som bruker programvare allerede på plass med å bruke deres produkter. 

Humanitær hjelp 

Samtidig fortsetter vår støtte til befolkningen i Ukraina. Til dags dato utgjør det totale bidraget 3,7 millioner euro. I tillegg støtter SAP-programvare flere hjelpetiltak. 

Vår sympati er med folket i Ukraina. Mer enn noe annet ønsker vi at denne krigen skal ta slutt. Inntil da vil SAP fortsette å hjelpe de berørte og oppmuntre til fred. 

Klikk her for å lese hele teksten på engelsk.