>

SAP forlenger støtten til Ukraina

SAP har bistått den ukrainske befolkningen med kontinuerlig støtte siden Russlands invasjon. Når vi ser tilbake på ødeleggelsene fra 2022, ønsker vi å fortsette vårt engasjement. Derfor har SAP valgt å forlenge støtten til Ukraina i 2023.

En viktig del av SAPs støtte kommer i form av vår egen teknologi. Siden krigens start har vi levert programvarestøtte og skytjenester verdt mer enn 30 millioner euro til ukrainske kunder gratis. Vi forlenger dette avgiftsfritaket til første kvartal 2023. Vi skal også gi omlag 1000 programvarelisenser gratis til det ukrainske forsvarsdepartementet.

I SAP Business Network har vi opprettet en “Support Ukraine”-knapp som lar leverandører enkelt annonsere at de ønsker å hjelpe. Dette gjør det enkelt for kjøpere å raskt finne forsyningskilder. Så langt har over 10 000 leverandører annonsert at de ønsker å bistå, og mer enn 75 % av innleggene som handler om behov for hjelp har blitt besvart.

Donasjoner, inkludert fra våre ansatte, har vært en viktig del av støtten. Totalt har SAP donert mer enn 4,2 millioner euro til Ukraina i samarbeid med organisasjoner som UNICEF, UNHCR og det tyske Røde Kors.

Klikk her for å lese hele teksten på engelsk.