Forståelsesfulle og «gærne» ledere

Pressemelding — Ledere må fjerne rigide prosesser og våge å satse. De som skal skape må skjermes fra internpolitiet.

Les mer

SAP SuccessFactors gjør rent bord på HR i skyen

SAP SuccessFactors har nylig blitt anerkjent som ledende innen Human Capital Management (HCM) av blant annet Forrester, Gartner og IDC. Hele åtte rapporter rangerer SAP som ledende, og SAP mener plasseringen skyldes sterk fokus på brukervennlighet og sin forpliktelse til kontinuerlig innovasjon.

Les mer

Ny studie om digitalt lederskap: På tide å lytte og lede – eller å tre til side

En fersk rapport, utført av Oxford Economics med støtte fra SAP, slår fast at digitalt lederskap lønner seg. Studien Leaders 2020 er basert på intervjuer med over 4 000 ledere og ansatte i 21 land, og tar for seg karakteristikker ved organisasjoner som har lykkes i den nye digitale økonomien. Rapporten slår fast at de aller fleste organisasjoner med fordel kan implementere digitalt lederskap.

Les mer

Får nordisk ansvar for SAP

Per Haakon Lomsdalen går over i ny rolle som nordisk Chief Operating Officer (COO) i SAP fra i dag, og blir ansvarlig for virksomhetens forretningsmål i Norden og Baltikum.

Les mer

Undersøkelse viser at kompleksitet må bekjempes

En ny undersøkelse viser at økt kompleksitet er den faktiske skyggesiden til dagens trender på arbeidsplassen der man er sammenkoblet, samhandler, og er stadig mer dynamiske.Undersøkelsen er utført av Knowledge@Wharton på oppdrag fra SAP. Hensikten var å se på virksomheters holdninger og planer til det å forenkle og forbedre arbeidsformer.

Les mer

Ingen flere elementer å laste

Ingen flere elementer å laste

Følge SAP nyheter

WhatsApp oppdateringer

Signér