SAP ansetter ny administrerende direktør for nordisk og baltisk region

Pressemelding — Marika Auramo, 51, er utnevnt til administrerende direktør for SAPs nordiske og baltiske virksomhet, med effekt fra 15. januar 2019. Hun kommer fra stillingen som Chief Operating Officer for SAPs Global Database and Data Management Organisation og vil erstatte Martin Schirmer, som returnerer til sin familie i Sør-Afrika på egen anmodning.

Les mer

SAP utnevner neste generasjon toppledere

SAP SE (NYSE: SAP) kunngjorde i dag at Bill McDermott har bestemt seg for ikke å fornye sin kontrakt og fratrer sin stilling som administrerende direktør. SAPs hovedstyremedlemmer Jennifer Morgan og Christian Klein har blitt utnevnt til administrerende direktører, med umiddelbar virkning, og med godkjenning av styret i SAP SE.

Les mer

SAP ansetter ny administrerende direktør for nordisk og baltisk region

Marika Auramo, 51, er utnevnt til administrerende direktør for SAPs nordiske og baltiske virksomhet, med effekt fra 15. januar 2019. Hun kommer fra stillingen som Chief Operating Officer for SAPs Global Database and Data Management Organisation og vil erstatte Martin Schirmer, som returnerer til sin familie i Sør-Afrika på egen anmodning.

Les mer

Microsoft og SAP integrerer i skyen

Microsoft og SAP presenterer et samarbeid som gjør at virksomheter kan få fart på sin digitale endringsreise. Integrasjon mellom flere produkter betyr at man kan bruke SAP HANA-plattformen på Microsoft Azure, gjøre nye integrasjoner mellom Microsoft Office 365 og skyløsninger fra SAP og styrke håndtering av skreddersydde SAP Fiori-apper.

Les mer

Får nordisk ansvar for SAP

Per Haakon Lomsdalen går over i ny rolle som nordisk Chief Operating Officer (COO) i SAP fra i dag, og blir ansvarlig for virksomhetens forretningsmål i Norden og Baltikum.

Les mer

Arbeidstakere krever nye former for oppfølging

Oppfølging av ansatte knyttet til prestasjoner er en av de vanskeligste delene av personalhåndtering. Blant de største utfordringene er mangelen på samsvar mellom forretningsstrategi og gjennomføring. Dette undergraver både organisasjonens resultater og ansattes motivasjon. SAPs plattform for HR SuccessFactors svarer på denne utfordringen med den nye funksjonen Continuous Performance Management.

Les mer

Ingen flere elementer å laste

Ingen flere elementer å laste

← Eldre innlegg

Følge SAP nyheter

WhatsApp oppdateringer

Signér