Gartner: SAP Business All-in-one er ledende ERP-løsning for mellomstore

Pressemelding — For fjerde året på rad har Gartner pekt på SAPs bransjespesifikke ERP-løsninger som best for mellomstore virksomheter. I rapporten «Magic Quadrant for Single Instance ERP...

Les mer

HANA for mellomstore

SAP Business All-in-One for mellomstore virksomheter er nå tilgjengelig på SAP HANA. Det betyr at virksomheter i alle sektorer kan ta i bruk SAPs i-minne-plattform SAP HANA til analyser, transaksjoner og store datamengder. It blir enklere når de kan bruke én enkelt database for ERP-transaksjoner, Business Intelligence og f.eks. budsjettering.

Les mer

S5 Consulting AS ny SAP-partner i Norge

S5 Consulting AS skal som ny SAP-partner selge bransjespesifikke løsninger basert på SAP Business All in One, SAP Business Objects, SAP HANA og SAP Mobility. Som autorisert partner får S5 Consulting verktøy og støtte til effektivt å levere brukervennlige løsninger, inkludert lisenser, implementeringstjenester, kursing og dokumentasjon, optimalisering og kundestøtte.

Les mer

Ny SAP-partner Absoft sikrer viktig olje-avtale

Som ny partner i Norge for SAP Business All-in-One og SAP Business Objects Business Intelligence-løsninger satser Absoft på den norske olje- og gass-næringen. Absoft har allerede sikret sin første kontrakt i dette markedet, basert på SAP-løsninger.

Les mer

Gartner priser ERP fra SAP

Gartner plasserer SAP i sin lederkvadrant for ERP-programvare for tredje år på rad, “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies”.

Les mer

Ingen flere elementer å laste

Ingen flere elementer å laste

Følge SAP nyheter

WhatsApp oppdateringer

Signér