SAP hjelper NTNU-studenter ta seieren i internasjonalt løp for EL-racerbiler

Pressemelding — Studentforeningen Revolve NTNU har laget EL-racerbiler siden 2012. I 2018 kom de på 2. plass i klassen for elektriske biler i den prestisjefylte konkurransen for studenter, Formula Student Germany. Nå må studentene analysere store mengder data fra bilen for å forstå hvorfor den gjorde det så bra – det skal SAP hjelpe med.

Les mer

SAP ansetter ny administrerende direktør for nordisk og baltisk region

Marika Auramo, 51, er utnevnt til administrerende direktør for SAPs nordiske og baltiske virksomhet, med effekt fra 15. januar 2019. Hun kommer fra stillingen som Chief Operating Officer for SAPs Global Database and Data Management Organisation og vil erstatte Martin Schirmer, som returnerer til sin familie i Sør-Afrika på egen anmodning.

Les mer

Årets viktigste konferanse om hvordan lykkes med digitalisering

Torsdag 6. april arrangeres årets viktigste samlingsted for de som ønsker å ta raskere og bedre beslutninger. Vi deler råd om hvordan virksomheter drives mer effektivt. I følge tidligere deltagere er det et av årets viktigste nettverkstreff for forretningsmessig og teknologisk nytenkning. Samlingen går av stabelen 6. april, er naturligvis gratis, og finner sted på Skur 13 i Oslo.

Les mer

Årets BI-Pris til Arcus med løsning basert på moderne teknologi fra SAP

Torsdag 27. oktober ble BI-prisen 2016 arrangert i regi DNDs faggruppe Business Intelligence og Information Management og årets pris gikk til Arcus for deres BI-løsning basert på SAP HANA. Den norske Dataforenings deler årlig ut BI-prisen til selskaper som kan vise til beste praksis i utvikling, implementering og forvaltning av BI og datavarehus-løsninger.

Les mer

Ingen flere elementer å laste

Ingen flere elementer å laste

← Eldre innlegg

Følge SAP nyheter

WhatsApp oppdateringer

Signér