Team Advertising/Y&R alege soluţiile SAP

BucurestiTeam Advertising/Y&R a început în luna iunie implementarea unui sistem de management financiar şi de control al bugetelor, bazat pe soluţia ERP (entreprise resource planning) a firmei SAP.

Sistemul integrat va permite urmărirea şi raportarea bugetelor, atât pe fiecare proiect în parte, cât şi în mod consolidat. Operaţiuni ‘uzuale’ – ca gestiunea mijloace fixe şi a bunurilor imobile, raportările legale financiare – sunt realizate în modulul Financiar – Managementul Mijloacelor Fixe.

„Am căutat o soluţie care să rezolve problemele specifice ale unei agenţii de publicitate full service şi cred că în SAP am găsit răspuns la toate problemele şi în mod special la cele legate de bugetarea şi urmărirea profitabilităţii care se face ‘matriceal’ – atât pe departamentele specifice (creaţie, media, client service, producţie), cât şi pe proiecte“, declară Dl. Răzvan Pasca, Director Financiar al companiei Team Advertising/Y&R

„Mă bucur că voi avea din nou prilejul să lucrez cu sistemul SAP, de care am fost extrem de mulţumită în compania din care am venit“, spune la rândul său Oana Albu, şef de proiect implementare SAP.

Se estimează că sistemul va fi funcţional începând cu luna septembrie a acestui an.

“Acest proiect arată încă o dată faptul că soluţiile SAP se adresează nu doar companiilor mari, cât şi organizaţiilor de dimensiuni mici sau medii, răspunzând cu succes necesităţilor lor specifice. Aceste organizaţii sunt la fel de importante pentru SAP în România ca şi la nivel global. Strategia SAP este de a le pune la dispoziţie soluţii uşor de implementat, flexibile şi scalabile, care oferă avantajul celor mai bune practici şi experienţei câştigate de noi la nivel internaţional pentru a le ajuta să-şi eficientizeze activitatea“, declară Ioana Pană, Partner&SMB Manager în cadrul SAP România .