SAP continuă să îşi extindă reţeaua de parteneri pentru piaţa companiilor mici şi mijlocii

Unul dintre noii parteneri, firma TheRedPoint, a semnat deja un contract de implementare a soluţiei ERP de la SAP

BucurestiCompania SAP, lider mondial în furnizarea de soluţii pentru afaceri, anunţă extinderea reţelei sale de parteneri pentru domeniul companiilor mici şi mijlocii. Printre noii parteneri SAP se numără companiile TheRedPoint şi Rom Computer Solutions din Iaşi.

„Intenţionăm să ne consolidăm prezenţa pe piaţa companiilor mici şi mijlocii din România inclusiv prin extinderea parteneriatelor la nivel local, dedicate acestui important segment de piaţă. Prin intermediul noilor parteneri, vom putea să răspundem mai bine cerinţelor pieţei locale şi să fim mai aproape de clienţii noştri – companii mici şi mijlocii din diverse zone ale ţării. Vom continua acest proces de extindere pentru a putea să le oferim permanent clienţilor noştri suportul de care au nevoie, alături de o gamă dedicată de soluţii accesibile şi uşor de implementat”, a declarat Ioana Pană, Partner&SMB Manager în cadrul SAP România.

Colaborarea cu TheRedPoint s-a concretizat deja în câştigarea unui nou client în zona întreprinderilor de talie medie

„Parteneriatul cu TheRedPoint s-a concretizat deja în semnarea unui contract de implementare a soluţiei ERP de la SAP la una dintre cele mai importante şi moderne companii de producţie din Iaşi”, a declarat Ioana Pană.

TheRedPoint va implementa SAP în cadrul companiei ASAM, specializată în producţia de piese şi subansamble metalice pentru autovehicule şi care numără în prezent peste 1100 de angajaţi.

TheRedPoint, cu sediul în Iaşi, este o companie de servicii software, web si outsourcing. Prin intermediul unui departament SAP dedicat, compania TheRedPoint oferă clienţilor servicii complete de vânzare licenţe, consultanţă, analiză, implementare SAP şi training.

“Parteneriatul cu SAP, lider mondial pe piaţa soluţiilor software de afaceri, este un pas important în dezvoltarea companiei noastre. Vom continua să dezvoltăm serviciile şi competenţele noastre în zona SAP şi să creem astfel o bază solidă pentru câştigarea de noi clienţi. Ne vom concentra în special asupra companiilor din domeniului energetic, transporturi, producţie, servicii precum şi a celor din zona de retail”, a declarat Răzvan Gidei, ERP Department Manager în cadrul TheRedPoint.

Rom Computer Solutions s-a axat în activitatea sa, încă de la înfiinţare, în special pe domeniul souţiilor ERP, dovedind prin specialiştii proprii că reprezintă la ora actuală un partener solid pentru clienţii săi, care îşi propune să devina un lider national în acest domeniu.

„Suntem deja în discuţii avansate cu o serie de clienţi şi suntem siguri că vom finaliza o serie de contracte în acest an”, a declarat Mihai Pascal, Director Departament Software, Rom Computer Solutions.

Compania SAP oferă soluţii dedicate companiilor mici şi mijlocii companii, soluţii uşor de implementat, accesibile şi scalabile, care oferă avantajul celor mai bune practici şi experienţei câştigate lucrând cu peste 22 600 de clienţi din 27 de domenii de afaceri. Datorită scalabilităţii, ele asigură o investiţie pe termen lung, soluţiile putând fi extinse cu uşurinţă odată cu creşterea afacerii.