SAP prezintă oferta sa pentru Organizaţiile Poştale cu ocazia Congresului Uniunii Poştale Universale de la Bucureşti

BucurestiSAP, lider în furnizarea de soluţii software pentru afaceri, care a introdus recent în portofoliul său de soluţii SAP for Postal Services (SAP pentru Servicii Poştale), şi-a reconfirmat decizia de a ajuta organizaţiile poştale să facă faţă provocărilor unice cu care se confruntă industria de gen, cu ocazia Congresului Uniunii Poştale Universale, care are loc în Bucureşti. Bazat pe 30 de ani de experienţă în colaborarea cu organizaţiile poştale, SAP for Postal Services completează un portofoliu de peste 26 soluţii dedicate diferitelor domenii, de la cel bancar la utilităţi sau retail.

Organizaţiile care oferă servicii poştale se confruntă cu o logistică extraordinar de complexă pentru a oferi servicii esenţiale clienţilor din întreaga lume. Aceste provocări au fost discutate de cei peste 2000 delegaţi ai serviciilor poştale care s-au adunat în această perioadă la Bucureşti, pentru unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei de gen din România.

Prezent la Congresul UPU, Helmut Diehl, Director Global Solution Management, Postal Services at SAP, a declarat: “Am fost întâmpinaţi cu multă căldură în Bucureşti şi am avut un dialog constructiv cu delegaţi din întreaga lume. SAP furnizează deja soluţii pentru serviciile poştale din SUA, Germania, Marea Britanie, Canada, Austria, Suedia, Italia şi multe alte ţări. De asemenea, ne aşteptăm la o dezvoltare ulterioară, pe baza soluţiilor noastre dedicate operaţiunilor poştale, în special în Europa Centrală şi de Est.”

Printre chestiunile reliefate în cadrul Congresul UPU se numără continua diversificare a serviciilor, modificările tehnologice, cererile în permanentă creştere şi competiţia puternică. Toate aceste aspecte necesită o schimbare în timp real, în cadrul unei industrii care valorează aproximativ 300 miliarde USD anual.

“Sectorul serviciilor poştale reliefează flexibilitatea soluţiilor SAP, care corespund cerinţelor specifice ale clienţilor din domeniu, dar şi ale unui întreg circuit existent atât în companiile poştale private, cât şi în cele publice. De la Serviciile Poştale ale SUA, care au peste 800 000 angajaţi, până la Serviciile Poştale din Islanda, Posturinn, cu 1 500 angajaţi, implementarea soluţiilor SAP a avut ca rezultat direct obţinerea unor câştiguri importante în ceea ce priveşte eficienţa. Acesta este unul dintre factorii-cheie care ne diferenţiază şi ne transformă într-un lider de piaţă pentru acest sector, “ a adăugat dr. Carsten Linz, Vice President Industry Business Unit Service Providers for SAP, aflat de asemenea la Bucureşti în această săptămână pentru a discuta cu delegaţii prezenţi la congres.

Având în baza de clienţi 50 organizaţii poştale din întreaga lume, cunoştinţele SAP în domeniu sunt în permanentă extindere şi permit companiilor poştale să integreze procese de afaceri şi informaţii valoroase pentru a creşte nivelul de transparenţă al organizaţiei şi nivelul calitativ al serviciilor oferite clienţilor, diminuând în acelaşi timp costurile de proprietate. SAP va continua să îşi îmbunătăţească soluţiile furnizate organizaţiilor poştale, prin intermediul unei colaborări susţinute, în permanentă dezvoltare, cu clienţii săi din întreaga lume.