SAP si Fair Value anunţă implementarea soluţiei SAP Baseline Package în cadrul Grupului RAO

BucurestiSAP şi partenerul său, Fair Value, anunţă implementarea soluţiei SAP Baseline Package în România, în cadrul Grupului RAO.

Grupul RAO, lider în domeniul său de activitate, a ales să utilizeze o soluţie de management oferită de liderul mondial în soluţiile software pentru afaceri, SAP.

“Implementarea unei soluţii pentru gestiunea resurselor a devenit o necesitate, nu numai pentru companiile foarte mari. RAO, o companie foarte dinamică şi cu o activitate complexă, a resimţit acut această nevoie. Am ales soluţia SAP Baseline Package şi Fair Value pentru serviciile de implementare pentru ca am considerat că este soluţia care ni se potriveşte cel mai bine “, spune Ovidiu Enculescu, Directorul General al Grupului RAO.

“La baza acestei decizii au stat mai mulţi factori, precum experienţa SAP, recunoaşterea soluţiei la nivel mondial, ca şi posibilitatea de a utiliza cele mai bune practici de afaceri, disponibile prin procesele asigurate de soluţia SAP, în activităţile noastre” a completat Ovidiu Enculescu.

Implementarea soluţiei SAP, preconizată a se finaliza la sfârşitul lunii februarie 2006, va asigura grupului RAO funcţionalităţile principale precum gestiunea financiară, contabilă şi a mijloacelor fixe, managementul aprovizionării şi al stocurilor, procesele de vânzare şi distribuţie, precum şi administrarea centrelor de cost.

“ RAO a căutat o soluţie validă şi matură, care să poată susţine compania în procesul ei de dezvoltare şi care să poată fi implementată în 3-4 luni, la un preţ fix.
RAO preconizează că implementarea soluţiei va permite un management eficient al proceselor de afaceri, atât pentru fiecare din cele 3 companii ale RAO cât şi la nivel de grup”
spune Metodiu Mehmet, Director General Fair Value.

Printre beneficiile pe care RAO le preconizează prin implementarea soluţiei SAP de către compania Fair Value se numără scopul şi timpul bine definite ale proiectului de implementare, accesul la cele mai bune practici de afaceri, precum şi scalabilitatea şi posibilitatea de extindere a funcţionalităţilor pe măsură ce dezvoltarea companiei necesită acest lucru.

Contact Fair Value:
Metodiu Mehmet
Tel: 021-232 5225
Fax: 021-232 5225
Mobil: 072-088 0289
Email: metodiu.mehmet@fairvalue.ro