SAP a prezentat noul program de parteneriat, SAP PartnerEdge, în cadrul evenimentului SAP Partner Roadshow din Bucureşti

Evenimentul organizat la Bucureşti pe 23 februarie face parte dintr-un turneu organizat în Europa, dedicat consolidării relaţiei SAP cu cei peste 4,000 de partneri actuali sau potenţiali

BucureştiSAP, liderul pieţei locale de soluţii software pentru afaceri, a organizat la Bucureşti SAP Partner Roadshow, eveniment dedicat partenerilor actuali şi a celor potenţiali din România. SAP a prezentat celor peste 17 de companii prezente – furnizori independenţi de software, integratori de sistem şi parteneri pentru sectorul companiilor medii – noua strategie de parteneriat şi programul SAP PartnerEdge, considerat de importanţă strategică pentru creşterea SAP la nivel local şi global. La eveniment a participat şi Christian Knoll, Senior Vice President, SAP EMEA NEWS, care a subliniat interesul SAP pentru piaţa românească şi atenţia pe care o acordă progreselor înregistrate de SAP România în ultimii ani.

„Ne dorim ca eforturile noastre să aibă ca rezultat oferirea de soluţii competitive din toate punctele de vedere. Suntem liderul mondial de necontestat pe piaţa aplicaţiilor pentru afaceri şi dorim să facem şi mai accesibile aceste soluţii şi companiilor medii din România, prin reducerea costurilor, a timpului de implementare şi prin creşterea calităţii serviciilor oferite de noi şi partenerii nostri”, a declarat Ioana Pană, Channel Manager, SAP România.

Programului SAP PartnerEdge, dedicat partenerilor pentru sectorul companiilor medii, depăşeşte sfera clasică a programelor de channel management şi oferă un cadru complet de desfăşurare a afacerilor. Programul va utiliza un sistem valoric prin care se vor aloca puncte pentru competenţele şi performanţele dovedite, pentru a acorda oportunităţi egale partenerilor de orice tip şi de orice mărime. Unul din scopurile programului este de a sprijini partenerii SAP să aibă o prezenţă şi mai activă pe piaţa companiilor medii, prin accesul la tehnologia şi soluţiile dedicate pentru acest segment.

Evenimentul a demonstrat încă o dată faptul că sectorul companiilor medii este de o importanţă strategică majoră pentru SAP, compania realizând investiţii masive în soluţii dedicate şi în dezvoltarea reţelei de parteneri.