FairValue – un start-up de succes prin parteneriatul cu SAP

La un an de la lansare FairValue a anunţat o cifră de afaceri de 1 000 000 USD şi 10 noi contracte

BucureştiFairValue, primul partener SAP din România care a implementat pentru clienţii săi soluţia SAP All-in-One ERP, anunţă la numai un an de la lansare o cifră de afaceri de aproximativ 1 000 000 USD şi 10 noi contracte.

Firmă românească, FairValue oferă servicii de implementare şi consultanţă pentru aplicaţiile SAP. FairValue se adresează companiilor medii româneşti, în principal din domeniile retail, distribuţie şi producţie, iar soluţiile informatice oferite sunt cea de gestiune SAP All-in-One ERP şi cea de management al relaţiei cu clienţii, CRM Sales Express.

FairValue promovează pe piaţa din România conceptul de business “Valoare Corectă”, concept care a dat şi numele companiei. În viziunea FairValue, „Valoare Corectă” este rezultatul obţinut în urma asocierii a trei elemente esenţiale: cele mai bune soluţii informatice de gestiune a afacerii, la nivel mondial, cele mai bune practici de afaceri şi un preţ corect.

În 2006, primul an de funcţionare a FairValue, compania a obţinut o cifră de afaceri medie pe angajat de 83 000 USD, bani proveniţi 100% din contracte încheiate cu companii din sectorul privat, naţionale şi internaţionale.

“Am pornit o afacere având o echipă cu experienţă deosebită în acest domeniu, dar pentru a reuşi ştiam că avem nevoie de ceva mai mult. Aveam nevoie de sprijinul unei companii puternice, cu o strategie clară, un renume pe piaţă, iar aceasta a fost SAP. Am ales apoi segmentul de piaţă, companiile medii dinamice, pe care le-am vizat cu SAP All-in-One ERP, soluţii accesibile, performante, care şi-au dovedit deja eficienţa pentru mii de clienţi din întreaga lume.” – a declarat Metodiu Mehmet, Director General FairValue.

Printre clienţii FairValue care au ales soluţiile SAP se numără companii dinamice, de renume in segmentele de piata pe care activeaza in România: RAO, Publimedia International, Standard Snacks, Agricantus, Auto Solutions, Algernon.

Pentru 2007, Fair Value estimează o cifră de afaceri de 2 000 000 USD şi, pe lângă alte proiecte de dezvoltare şi integrare software, compania are drept obiectiv principal să realizeze cel puţin10 proiecte de implementare de soluţii SAP All-In-One. „Ne propunem ca până în anul 2010 să fim printre primii doi furnizori de soluţii pentru afaceri din segmentul companiilor medii din România ca cifra de afaceri,” a completat Metodiu Mehmet.

Despre FairValue


FairValue este o companie românească orientată către furnizarea de soluţii informatice avansate pentru companiile medii din România.
În cadrul parteneriatului cu SAP, FairValue promovează pe piaţa românească pachetele de produse SAP All–in-One, soluţii din categoria ERP şi CRM dedicate companiilor medii, compania fiind prima care a implementat în România aceste soluţii.
FairValue are clienţi din domenii diverse: media, food, beverage, distribuţie şi producţie, în acest moment putând susţine implementări de soluţii pentru o gamă largă de verticale de industrie .