La SAPPHIRE’07, Viena a „valsat” alaturi de SAP

BucurestiCu ocazia celei mai mari conferinte anuale dedicate clientilor si partenerilor SAP, SAPPHIRE’ 07, care a avut loc la Viena, compania SAP, liderul global al pietei de aplicatii pentru afaceri, a anuntat ca Municipalitatea orasului Viena a ales solutia SAP ERP pentru a eficientiza costurile si sistemul de management financiar.

Municipalitatea orasului Viena foloseste alte solutii SAP inca din anul 1999 si detine una dintre cele mai mari retele de calculatoare din Europa, asigurand accesul a 30.000 de angajati care deservesc 1,7 miliioane de locuitori.

“Dupa o evaluare meticuloasa, am ales SAP intrucat ne ofera instrumentele care ne permit sa inaintam cu viteza in era digitala, inlocuind eforturile intense ale angajatilor cu sisteme automate de contabilitate,” a declarat Bernd Wünschek, director de strategie al Municipalitatii orasului Viena.

Viena continua traditia inceputa anul trecut la Paris

Cu ocazia editiei de anul trecut a conferintei anuale SAPPHIRE`06 care a avut loc la Paris, Municipalitatea Parisului a anuntat ca a ales solutiile SAP pentru a sustine modernizarea infrastructurii IT utilizate si integrarea proceselor financiare.

“Cum SAP si mii dintre clientii nostri se afla in Viena pentru conferinta noastra anuala SAPPHIRE, suntem incantati ca orasul gazda de anul acesta a ales solutiile SAP pentru a-si eficientiza costurile si a servi cat mai bine locuitorii orasului,” a declarat Tom Shirk, Presedinte al SAP Global Public Services.

8.000 de clienti si parteneri au participat la conferintele organizate la SAPPHIRE

Conferintele de la SAPPHIRE au acumulat un total de peste 230 de prezentari, mai mult de 180 de sesiuni si peste 140 de statii de demonstratii. La editia din acest an a conferintei SAPHHIRE au participat aproape 8.000 de clienti si parteneri ai SAP. Conferinta este organizata de SAP anual si este dedicata clientilor si partenerilor SAP din intreaga lume. In cadrul workshop-urilor, executivi, manageri si experti ai industriei s-au intalnit pentru a face schimb de idei si pentru a experimenta solutii software de afaceri inovative.