The Red Point a devenit Partener Gold al SAP in Romania

BucureştiPartenerii joaca un rol vital in strategia companiei SAP cat si in succesul clientilor sai. De aceea, SAP a creat o comunitate puternica de parteneri pentru a oferi clientilor sai solutii complete si servicii care aduc valoare adaugata. Programul SAP Partner Edge utilizeaza un sistem valoric prin care se aloca puncte pentru competenţele şi performanţele dovedite si acorda oportunităţi egale tuturor partenerilor. Prin acest program, SAP isi sprijina partenerii pentru obtinerea unei prezenţe şi mai active pe piaţa companiilor medii, prin accesul la tehnologia şi soluţiile dedicate acestui segment.

The Red Point a devenit partener SAP in anul 2004, iar in urma succeselor obtinute, in luna August a devenit Partener SAP Gold in Romania. Acest statut este cel mai inalt nivel de parteneriat din cadrul programului SAP Partner Edge si se obtine prin indeplinirea unor conditii foarte riguroase, dar ofera si o gama extinsa de beneficii. Pentru obtinerea acestui nivel, partenerii trebuie sa obtina performante deosebite atat in ceea ce priveste numarul de proiecte vandute si implementate, numarul de consultanti calificati si certificati, cat si in functie de activitatile de marketing derulate si referintele obtinute.

„The Red Point s-a aliniat la strategia SAP Romania prin adoptarea in portofoliul sau de produse a solutiilor SAP pentru companiile mijlocii fiind unul dintre partenerii care si-a dovedit succesul atat prin implementarea de proiecte complexe, cat si prin abordarea segmentului companiilor mici si mijlocii”. Partenerii Gold beneficiaza de multiple beneficii, dar in acelasi timp trebuie sa demonstreze in permanenta ca isi mentin standardele de calitate pentru produsele si serviciile pe care le livreaza”, declara Ioana Pana Partner Manager la SAP Romania.

Prin obtinerea acestui statut, The Red Point va beneficia si mai mult de suportul oferit de SAP prin accesul la resurse si instrumente de dezvoltare, oportunitati de afaceri, sprijin pentru oferirea celor mai bune solutii clientilor sai, suport in campaniile de vanzari si marketing sau asistenta in instruirea si perfectionarea consultantilor.

“Suntem foarte incantati de statutul de partener Gold al SAP in Romania, aceasta inseamna ca eforturile sustinute din ultimii ani au dat roade. Chiar daca un astfel de parteneriat necesita numeroase investitii, oportunitatile sunt pe masura. Ne-am propus ca The Red Point sa aiba referinte bune atat pe piata locala, cat si pe cea internationala si pentru aceasta am ales unul dintre cei mai importanti parteneri care ne-ar fi putut ajuta sa atingem acest obiectiv”, declara Alexandru Uglea Director General al companiei The Red Point.

Solutiile SAP pentru care The Red Point asigura implementarea sunt SAP ERP, SAP NetWeaver, SAP CRM si Intellectual Property Management (IPM). Printre clientii companiei se numara ASAM, Ambient, Dedeman, Societatea Română de Radiodifuziune, CNCFR, Styropan, etc.