Evenimentul SAP World Tour a ajuns la Bucureşti

SAP World Tour se desfăşoară anul acesta în peste 50 de oraşe din întreaga lume

BucureştiSAP World Tour, cel mai important eveniment SAP al anului,
a ajuns astăzi la Bucureşti, unul dintre cele peste 50 de oraşe din întreaga lume în care va avea loc. Evenimentul SAP World Tour oferă participanţilor posibilitatea de a întâlni experţi şi parteneri SAP, dar şi lideri din mediul de afaceri românesc. Totodată cei prezenţi pot afla care sunt provocările cu care se confruntă companiile româneşti şi modul în care soluţiile SAP le ajută să fie competitive în contextul actual de afaceri.

“Mediul de afaceri trece prin schimbări rapide şi mai profunde ca niciodată. De aceea, ne propunem să arătăm participanţilor cum soluţiile de afaceri SAP permit companiilor să îşi menţină avantajele competitive şi totodată să devină mai flexibile, mai eficiente şi mult mai uşor adaptabile la schimbări. Clienţii existenţi află în cadrul evenimentului cum să utilizeze la maxim capacităţile soluţiilor SAP, iar cei potenţiali sunt familiarizaţi cu soluţille pe care le putem oferi”, declară Valentin Tomşa, General Manager al SAP România.

SAP World Tour 2007 aduce în atenţia participanţilor soluţii care îi ajută să inoveze procesele companiei, să crească satisfacţia clienţilor şi productivitatea angajaţilor, să susţină dezvoltarea companiei, să optimizeze infrastructura IT de care dispun şi care aduc valoare adaugată afacerii lor. Pe lângă prezentări şi demonstraţii ale soluţiilor SAP, sunt susţinute şi studii de caz chiar de către clienţii companiei: CEC, Algernon şi E.ON Gaz România. Astfel, cei prezenţi la eveniment beneficiază de oportunitatea unui dialog cu reprezentanţii unor companii care utilizează deja soluţii SAP şi a căror experienţă le poate fi utilă.

SAP deţine un portofoliu de soluţii care şi-au demonstrat viabilitatea pentru companiile mici şi mijlocii, cât şi o reţea de parteneri care pot implementa cu succes aceste soluţii. Soluţia SAP Business All-in-One aduce funcţionalităţi noi, o extindere către zona de funcţionalităţi specifice activităţilor de producţie şi de prestări servicii. SAP a preconfigurat o arie largă de activităţi şi le oferă partenerilor şi clienţilor săi pentru ca resursele şi timpul necesar implementării să fie mult reduse, având ca rezultat minimalizarea costurilor. Astfel, cele mai bune practici de afaceri de pe plan mondial sunt adaptate realităţilor economice şi legislative din România, la un preţ cât mai scazut.

În acelaşi timp cu ediţia de la Bucureşti, SAP World Tour are loc la Bruxelles şi Sao Paolo, iar următoarea oprire este pe 11 octombrie la Londra. Turul continuă apoi în mai multe capitale din Europa, America de Sud şi Asia.

Pentru mai multe informaţii despre SAP World Tour accesaţi: http://www.sap.com/romania/company/events/worldtour/index.epx