Fair Value, SAP Gold Partner, anunţă prima campanie de tip “Software Buy Back” pe piaţa locală

BucureştiFair Value, SAP Gold Partner în România, demarează în luna martie prima campanie de tip software buy back pe piaţa locală. Timp de două luni, orice firmă care deţine un software pentru afaceri de tip ERP poate migra spre SAP, lider mondial în soluţii pentru afaceri, primind înapoi, parţial sau total, contravaloarea licenţelor achiziţionate deja.

“Ne-am gândit la nevoile concrete ale unei firme din segmentul companiilor medii, care îşi creşte cifra de afaceri, şi implicit structura, de la an la an. De cele mai multe ori aceste firme optează pentru soluţii software relativ ieftine, dezvoltate local sau chiar in-house, pentru a-şi reduce costurile. Insă nu realizează că de la un anumit nivel, afacerea poate fi ţinută în loc tocmai de imaturitatea software-ului pe care îl utilizează” declară Metodiu Mehmet, director general Fair Value. “De la un anumit nivel, orice companie se confruntă cu nevoia unei expertize de business în integrarea şi optimizarea proceselor, pe care numai o soluţie software cu mulţi ani de experienţă în spate o poate oferi. Pe de altă parte, ne-am gândit să răspundem sensibilităţii mari la preţul de achiziţie a companiilor româneşti. Aşa a apărut prima campanie de tip software buy back. Oferim, parţial sau total, contravaloarea licenţelor folosite deja, pentru orice software de afaceri tip ERP folosit de compania respectivă” a încheiat Mehmet.

Campania pornită de Fair Value se desfăşoară în perioada 25.03-25.05.2008. Sunt eligibile companii cu maxim 500 de calculatoare sau 2000 de angajaţi, care utilizează în prezent un software pentru afaceri de tip ERP. Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite la adresa www.fairvalue.ro

Despre Fair Value
Fair Value este probabil cel mai dinamic partener SAP de pe piaţa românească, cu o creştere de peste 230% a cifrei de afaceri în 2007. Deţinând deja peste 70% din implementările SAP Business All-in-One pe piaţa locală.
Fair Value este o companie românească, certificată ISO 9001 în furnizare de consultanţă şi programe informatice.