SAP România lansează pe plan local soluțiile Hybris, lider mondial în domeniul omni-commerce

BucureștiSAP România, subsidiara locală a SAP AG (NYSE: SAP), lansează pe plan local soluțiile Hybris, lider mondial în furnizarea de tehnologii pentru e-commerce, vânzări multi-channel și managementul datelor și al comenzilor. În prezent, după ce compania a finalizat achiziția în toamna anului trecut, Hybris beneficiază de inovațiile SAP din domeniul cloud, Big Data și al mobilității, evoluând în continuare ca una dintre cele mai moderne platforme pentru omni-commerce disponibile pe piață.

Noile obiceiuri de consum și cumpărare ale clienților impun companiilor furnizarea de informații consistente și consolidate în timp real pe toate canalele de vânzare, atât online, cât și pe rețelele sociale, pe dispozitivele mobile, în magazin, sau în relația cu partenerii sau distribuitorii.

În acest sens, clientul din era internetului așteaptă mai mult decât simpla prezență online a produsului, iar vânzătorii nu trebuie să trateze separat toate aceste canale de vânzare, ci să le integreze într-o platformă unitară, pentru a avea o viziune completă asupra clienților, produselor și comenzilor, indiferent de unde vine, unde se procesează și unde se finalizează comanda. Astfel platforma de omni-commerce oferită de Hybris ajută la unificarea tuturor canalelor de vânzări pentru a oferi companiilor dar și clienților o vedere de ansamblu unitară.

“Acest model a fost deja adoptat de mai multe companii mari la nivel mondial, din domenii precum producție, retail, distribuție sau telecomunicații. Acestea au raportat vânzări online cu 38% mai mari și o creștere cu 18% a coșului mediu de cumpărături. De asemenea, rata de conversie a crescut cu 29% în urma implementării platformei Hybris omni-channel. Cu siguranță acest model va deveni în cel mai scurt timp modelul de afaceri pentru viitor”, a explicat Valentin Tomșa, Director General SAP România.

Mai mult, în funcție de noile tehnologii apărute, precum mobile și social media, companiile sunt nevoite să își adapteze strategiile ținând cont de avantajele integrării canalelor de vânzare și de nevoile consumatorilor, care se schimbă în permanență. Acest lucru devine deja vizibil – potrivit studiilor, peste 56% dintre companii vor să investească în platforme scalabile pentru e-commerce, iar 46% urmează să facă acest lucru în următorii doi ani.

“Noua paradigmă în vânzări a fost deja adoptată de companii care activează și pe plan local, acestea utilizând soluțiile Hybris pentru a-și dezvolta afacerea și a beneficia de avantaje precum flexibilitate, scalabilitate, excelență în serviciile pentru clienți și un management eficient al datelor despre clienți. Avem încredere că modelul omni-commerce va fi adoptat de tot mai multe companii din România”, a mai spus Valentin Tomșa.

Despre SAP
Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 253.500 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.sap.com

Notă către editori:
Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos . Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com . Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV.

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP:
SAP România: tel: 031.225.2812

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Vlad Anastasiu
Tel: 0727 317 945
E-mail: vlad.anastasiu@totalpr.ro