SAP oferă soluții de analiză, raportare și baze de date pentru ONG-urile din România, în parteneriat cu TechSoup

BucureștiSAP AG (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii și tehnologii software de business, în parteneriat cu TechSoup România, oferă începând cu această lună soluții de raportare și analiză de tipul business intelligence și aplicații pentru baze de date pentru organizațiile neguvernamentale locale.

ONG-urile din România pot beneficia acum de rapoarte de activitate detalitate, care să includă grafice animate, diagrame și fișiere video, precum și de analize detaliate asupra activității desfășurate, soluțiile SAP de business intelligence putând crește performanța organizației, prin îmbunătățirea fluxului de decizii și fundamentarea lor pe date și informații actualizate în timp real.

“Noi credem în facilitarea accesului la soluții de software profesionale pentru ONG-urile din România: suntem convinși că acest lucru va economisi timp și resurse importante pentru misiunea oricărei organizații, ajutând-o să își facă treaba mai bine. Ne bucurăm că SAP se alătură partenerilor furnizori de produse software profesionale pe care le punem la dispoziție organizațiilor neguvernamentale din România”, a declarat Radu Moțoc, Director Executiv al TechSoup România.

Cu ajutorul soluțiilor SAP, reprezentanții ONG-urilor pot monitoriza activ performanța, procesele interne și tendințele de dezvoltare ale organizației, prin crearea de rapoarte care au în spate date actualizate ale organizației, fără a fi necesară asistență IT. Mai mult, aceștia pot prelucra, vizualiza și transmite mai departe date sub formă de grafice sau alte forme de prezentare către membrii, voluntarii sau publicul organizației.

“Obiectivul asumat de SAP la nivel global este acela de a transforma societatea cu ajutorul aplicațiilor software. Ne implicăm activ în dezvoltarea mediului de business, însă acest parteneriat are menirea de a face accesibile soluțiile noastre și organizațiilor neguvernamentale care, prin activitățile diverse pe care le întreprind, pot contribui semnificativ la schimbarea mentalităților și a societății în bine”, a declarat Valentin Tomșa, directorul general SAP România.

ONG-urile eligibile înregistrate în cadrul TechSoup România pot comanda astfel trei soluții SAP disponibile prin intermediul acestui program, respectiv Crystal Reports 2011, Crystal Dashboard Design 2011 și SAP Lumira, pe această pagină: produse SAP pentru ONG-uri.

Valoarea de piață a soluțiilor SAP disponibile în cadrul programului este cuprinsă între 500 și 2.500 USD, ele fiind însă disponibile ONG-urilor în schimbul unei taxe de procesare a donației de până la 10% din valoarea de piață a produsului solicitat.

Orice organizație neguvernamentală din România poate să aplice pentru programul TechSoup și să își verifice astfel eligibilitatea pentru programele companiilor partenere din România – Adobe, Bitdefender, Cisco, Microsoft, SAP și Symantec: www.techsoup.ro/join. În plus, organizațiile înscrise în programul Techsoup au acces și la cursuri și traininguri online despre tehnologie, de la utilizarea serviciilor cloud până la online marketing și comunicare online pentru ONG-uri.

Informații suplimentare despre programul TechSoup România puteți obține de la Mădălina Oprișan, coordonator comunicare online, prin e-mail la madalina.oprisan@techsoup.ro sau telefonic la 0723 275 406.

Despre SAP
Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 253.500 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.sap.com

Despre TechSoup România
Misiunea Asociației TechSoup România este ca fiecare organizație neguvernamentală din România să aibă tehnologia necesară pentru a-și îndeplini misiunea la adevăratul potențial, prin dezvoltarea de resurse gratuite de învățare despre tehnologie pentru ONG-uri și facilitarea accesului lor la produse și servicii software.

Din 2009, împreună cu partenerii noștri donatori am ajutat peste 900 de organizații neguvernamentale să facă economii de peste 2 milioane USD la dotarea cu produse software. Află mai multe pe www.techsoup.ro

Notă către editori:
Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos . Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com . Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV.

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP:
SAP România: tel: 031.225.2812

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Vlad Anastasiu
Tel: 0727 317 945
E-mail: vlad.anastasiu@totalpr.ro